Hitta rätt i reservdelsdjungeln

Hitta rätt i reservdelsdjungeln

Har du råkat köpa fel reservdel till din bil på nätet?

Du är inte ensam. Det är ett vanligt problem som många råkar ut för.

Vill du vara säker på att du köper rätt reservdelar och med garanti? Då är Svenssons Bildemontering företaget som kan hjälpa dig.
 
miljopolicyNär Svenssons Bildemontering får in en bil som ska demonteras tar man först reda på vilka delar som går att rädda på bilen innan den skrotas. Dessa delar blir då till reservdelar som läggs upp i ett eget datorsystem. Sedan har du möjlighet att köpa reservdelarna antingen genom den egna hemsidan eller via laga.se samt bildelsbasen.se.

laga

Beställ begagnat på nätet

Vi har märkt att folk upplever det som svårt att köpa reservdelar till sin bil. Många köper reservdelar på olika sidor på nätet, och det som på pappret verkar passa ens egen bil kan många gånger visa sig vara fel. Tack vare att vi manuellt går igenom varje order, kan vi garantera att reservdelen i 99 % av fallen passar just din bilmodell, berättar Peter på AB Svenssons Bildemontering.

Om du inte hittar reservdelen du söker kan Svenssons Bildemontering självklart hjälpa dig att hitta reservdelen. På nya delar får du alltid upp till 3 års garanti. På begagnade reservdelar får du upp till 1 års garanti. Något som gör att du kan känna dig trygg med ditt köp.

AB Svenssons Bildemontering finns på två orter i Skåne. I Kristianstad finns själva bildemonteringen. I Malmö finns lager och butik. Självklart har AB Svenssons Bildemontering all miljöcertifiering som krävs för att garantera hållbarhet och långsiktighet.