Här njuter du av det bästa Bohuslän har att erbjuda – drömläge för hela familjen!

Här njuter du av det bästa Bohuslän har att erbjuda – drömläge för hela familjen!

Wiggersvik Camping & Stugor är den moderna campingen mellan Kungshamn och Smögen, som nu drivs av tredje generationen.

Belägen alldeles intill havets E6 och nära Kungshamns centrum och Smögen. Det omväxlande Bohuslänska skärgårdslandskapet där havet möter graniten ger alla möjligheter till avkoppling och att njuta av det salta vattnet och den ljuva havsutsikten.
Ta ett dopp i saltvattenspoolen. En kopp kaffe, läsk, eller en glass från glasskioskens altan och njut av sol och saltvattensstänk.

1– Kompassen heter vår Relaxavdelning där man kan sitta i Jacuzzi, bastu eller på någon av balkongerna och avnjuta den härliga havsutsikten, träna eller få en härlig massage med mera.
Här finna även konferensanläggningen Fyren, med den större lokalen Hållö och den mindre lokalen Vinga.
Naturskön miljö cirka 2,5 km från Kungshamn och 3,5 km från Smögen. Dit kommer man med bil, cykel, taxi eller en härlig promenad.

Wiggersvik Camping & Stugor har cirka 220 campingplatser med el och två stora reservfält som är onumrerade, några med el och några utan el, perfekt för tältare. Här finns också 52 stugor i olika storlekar. Allt från 2-bädds till 6-bädds. Alla stugor har pentry med köksutrustning, matplats och uteplats. I många av stugorna är även hundar välkomna. Ett nytillskott är hundrastgården Tassen som uppskattas högt av både de fyrfotade vännerna samt deras husse och matte.

Skärgårdsidyll med något för alla
Bjud smaklökarna på en resa inne på restaurangen med fullständiga rättigheter där det erbjuds dagens erbjudande, á la carte och pizza. Här finns även ett gatukök, servicebutik och en kiosk.
Under sommaren är det full rulle på campingen och det finns något för alla. Det finns flera olika aktiviteter för barn såsom trollerishower, clowner på besök, och mycket mer. För övriga gäster vankas det kvällar av vuxendans och härlig musik.

UlfAlgsten-RED-halv-003Under midsommar dansas det runt midsommarstången och bjuds på underhållning. Ett par kvällar i veckan under högsäsong har de trubadurer som är ett uppskattat inslag. Här finner gästerna något för alla. Minigolf, konferens och spa, tv-rum, boulebana, grillplats, uthyrning av båtar, kanoter, cykelbåtar, cyklar, husvagnar och stugor. Fiske, motionsspår med mera. Ny serviceanläggning och bastun är igång varje kväll under högsäsong. Smögen, Kungshamn & Hunnebostrand erbjuder många trevliga upplevelser, från bryggpromenader till roligt nöjesliv på kvällarna.

Ett besök på hummerakademin och fiskeauktionen, en båttur till Hållö med klippor och bad, en trevlig promenad på Nordens Ark eller Smögenbryggan är värt att se och självklara utflykter.
– Välkomna till Wiggersvik i Bohuslän på Västkusten!

logga