Slipp oroa dig för trädgården

Slipp oroa dig för trädgården

Vore det inte skönt om trädgården skötte sig själv? WEFIX Trädgård gör det möjligt.

Med hjälp av trädgårdsskötsel anpassad efter din trädgård, kan du hålla trädgården i bästa möjliga skick – utan att behöva dra på arbetshandskarna.

Att hålla trädgården i respektabelt skick kräver en hel del ansträngning. I alla fall om man ska lösa det själv. Trots att trädgårdsarbete kan ha avkopplande effekt på stressade människor, så föredrar många ändå att spendera tiden och energin på annat. Det är därför inte undra på att trädgårdstjänster fortsätter att öka i efterfrågan. Något som eldsjälarna på WEFIX Trädgård märker av.

– Från början gjorde vi allt möjligt från att klippa gräs och rensa rabatter till att anlägga trädgårdar hemma hos kunder. Vi märkte ganska snart att vi tyckte det var kul, samtidigt som vi var duktiga på det. Våra verksamheter har idag ca 50 stycken anställda som alla hjälper privatpersoner, skolor, företag och bostadsrättsföreningar med anläggning- och trädgårdstjänster. Vi har genom 1000-tals uppdrag lärt oss ett och annat om att hjälpa folk med deras trädgårdar, murar, träd och utemiljöer. Vi började i Särö och finns nu i stora delar av västra Sverige och det är bara början, berättar Kristian.

Över 5000 nöjda kunder
WEFIX utvecklades allt eftersom och drivs idag som en kedja med drivna entreprenörer som alla arbetar under varumärket WEFIX Trädgård runt om i Göteborg och Kungsbacka. Och det är inte av en slump som många väljer att anlita verksamheten när det kommer till att hålla trädgården i skick.

– En sak ligger kvar sedan starten. Vi gör alltid vårt bästa. Något som gjort att vi hittills har över 5000 nöjda kunder, avslutar Mattias.

www.wefixtradgard.se kan du läsa mer om hur WEFIX kan göra så att du slipper tänka på din trädgård. Vid frågor kan du höra av dig på 010-33 00 640 eller genom att skicka ett mail till info@wefixab.se

WE FIX Trädgård erbjuder

✓ Markarbete
✓ Anläggning av gräsmatta
✓ Dränering
✓ Trädfällning
✓ Plantering
✓ Gräsklippning
✓ Ogräsrensning
✓ Snöröjning
✓ Lövkrattning
✓ Häckklippning
✓ Beskärning av buskar och träd
✓ Övrigt – gödning av gräsmatta, renhållning av utemiljöer, tvättning och fogning av hårdgjorda ytor, kantning av gräsmatta, rabatter och grusgångar m.m.