Trappan som höjer värdet på huset

Trappan som höjer värdet på huset

När reflekterade du över trappan till övervåningen senast? För många är hemmets trotjänare inte högt upp på prioriteringslistan av moderniseringar.

Men det faktum är att en kvalitetstrappa inte bara innebär en ökad komfort och en attraktiv inredningsdetalj. Den höjer nämligen även värdet på huset. När det blivit dags att modernisera trappan är det många som vänder sig till Vitabytrappan av ett par enkla anledningar.

Många som bor i hus byggda på 60- och 70-talet har fortfarande kvar den tidstypiska trappan klädd i plast- eller heltäckningsmatta. Anledningarna till att så många inte väljer att prioritera trappan varierar självklart, men att det inte är värt mödan är en av anledningarna. Men enligt Paul Andersson på Vitabytrappan finns det ett par attraktiva fördelar som kanske kan få fler att göra trappan till en prioriterad investering.

– En hantverksmässigt tillverkad trappa av högsta kvalitet, och precis efter kundens egna önskemål, ger hemmet ett ordentligt lyft. Oavsett om man vill att trappan ska smälta in bra med resten av inredningen, eller om man vill ta ut svängarna lite och uttrycka sig genom trappan. Möjligheterna är stora och vi diskuterar gladeligen lösningar oavsett vilken väg man väljer. För oss är det viktigt att kunderna känner sig hörda och blir nöjda med slutresultatet. Att vi därtill erbjuder egen tillverkning och korta beslutsvägar medför att vi kan garantera en kvalitet som vi med stolthet kan stå för, berättar Paul och fortsätter.

– När det kommer till nybyggnationer är det förståeligt nog enklare att planera in en specialtillverkad trappa. Men många som redan är hemmastadda och exempelvis har sina sovrum på det övre våningsplanet, är ofta något mer reserverade. Det krävs trots allt ett par dagar för att riva ut den gamla trappan och installera den nya. Men för många överväger fördelarna den lilla uppoffring som krävs i bekvämlighet.

Ökar värdet på huset
En ny och specialtillverkad trappa är inte bara en vacker inredningsdetalj. Hem där även trappan tagits med som en prioriterad investering får ett högre värde. Något som få ser som en nackdel vid en eventuell försäljning.

– Våra trappor är ett kvalitetshantverk där ingen trappa är den andra helt lik. Vid en eventuell försäljning medför en kvalitetstrappa att huset får ett högre värde. Så det är en bra idé att höra av sig till oss för att bolla och diskutera sina idéer. Med vår omfattande erfarenhet kan vi komma med många bra råd som gör att man som kund kan bli så nöjd som möjligt, avslutar Paul.

Är du en av dem som bor i ett hem där trappan hade mått bra av en modernisering? På www.vitabytrappan.com kan du läsa mer om hur Paul och företagets kompetenta hantverkare kan se till att du får en trappa som ger huset ett lyft. Vid frågor kan du höra av dig till Paul på 0414-72030 eller via ett mail till info@vitabytrappan.com