Brist på väktare & ordningsvakter

Brist på väktare & ordningsvakter

Idag råder en mycket stor brist på utbildade väktare och ordningsvakter och branschen har behov av att anställa flera tusen nya medarbetare i hela landet.

Vill du göra samhällsnytta? På bara 10 dagar kan du bli färdigutbildad ordningsvakt eller väktare och vara redo för omgående anställning och ett spännande och omväxlande framtidsjobb.

– Vi har utbildat väktare i snart 18 år och nu utbildar vi även ordningsvakter sedan några år tillbaka. Det har dels att göra med vår långa erfarenhet i branschen, men även det faktum att Polismyndigheten idag inte hinner med att utbilda det antal ordningsvakter som det är akut behov av, berättar Patrik Nicklasson, VD på Väktarskolan AB.

Väktare glad

Den stora bristen på personal har gjort att yrkena ordningsvakt och väktare snabbt klättrat till att bli stora framtidsyrken. En stor efterfrågan har gjort branschen otroligt expansiv och för dig som är intresserad av en karriär inom området är det enkelt att komma snabbt in i arbetslivet med bra villkor redan från början. Exempelvis tjänar en nattarbetande väktare eller ordningsvakt omkring 30.000:- i månaden.

– Majoriteten av de som utbildar sig hos får anställning direkt efter avslutad utbildning. Det är till och med vissa bevakningsföretag som anställer under utbildningens gång, berättar Patrik.

Klassrum

Kampanjerbjudande på utbildningen
För dig som vill bli ordningsvakt eller väktare finns en grundutbildning på 10 dagar för bara 11500: -. Är du redan utbildad väktare eller skyddsvakt finns en förkortad utbildning på 5 dagar för 5700: –

Just nu har Väktarskolan även ett kampanjerbjudande på sin totalvaktutbildning. För endast 16900: – kan du bli fullständigt utbildad väktare på endast 6 veckor. Något som är otroligt attraktivt bland arbetsgivare runtom i Sverige. Utbildningen hålls i Stockholm, Göteborg, Malmö och i Boden, och i det sistnämnda ingår även gratis övernattning.

logo_orig

Vill du göra en samhällsinsats, samtidigt som du får ett spännande och omväxlande jobb? Utbilda dig till ordningsvakt eller väktare redan idag!

www.vaktarskolan.se hittar du mer information och anmälan.