Här hittar du uteboxar med snabba leveranser

Här hittar du uteboxar med snabba leveranser

Med egen tillverkning och stora lager i Karlshamn, har Uteboxen i Asarum blivit ett välkänt namn bland hästägare.

Med närmare 30 års erfarenhet av uteboxar har företaget nämligen lärt sig vad kunderna efterfrågar mest – kvalitet till bra priser och snabba leveranser.

Det är kanske främst tack vare de snabba leveranserna av sina gedigna uteboxar och vindskydd som gjort att det idag är få hästägare som inte redan hört talas om Uteboxen. Och enligt Tobias Olsson vill företagets kunder helst ha boxarna levererade redan imorgon när de väl bestämt sig.

– Det är inte riktigt logistiskt möjligt med ”över natten”-leveranser, men Uteboxarna kan vi oftast leverera på en vecka. Något som gör att vi hör till en av de aktörer som kan leverera snabbast i Sverige. Våra kunder uppskattar verkligen att det går snabbt från beställning till levererans och utan något krångel, berättar Tobias Olsson på Uteboxen i Asarum.

Vindskydd efterfrågas alltmer
Att det enligt lagen krävs skydd mot väder och vind under årets kalla årstider, är kanske bara en av anledningarna till att efterfrågan på vindskydd ökat markant. Något som Tobias märkt av tydligt.

– Den kalla årstiden brukar vanligtvis vara mellan november-april och då måste hästar som vistas ute ha tillgång till åtminstone ett vindskydd. Vi har tre modeller att välja mellan och erbjuder förmodligen marknadens billigaste sådana, berättar han.

Men ofta förknippas billiga priser med sämre kvalitet. Något som Tobias menar inte är fallet med företagets produkter.

– Trots att vi kanske erbjuder marknadens bästa priser på framför allt vindskydd har vi inte tummat på kvaliteten för den delen. Vi har väldigt många engångskunder, vilket såklart är både bra och dåligt för oss. Men det innebär bara att vindskydden håller så pass länge att man inte behöver återkomma. De flesta återkommande kunder är de som väljer att bygga ut, avslutar han.

www.uteboxen.se kan du läsa mer och hitta hela utbudet av uteboxar, vindskydd, kompletta Ministall, Kompletta stall Maxi, stallinredningar, stålfönster och tillbehör. Har du frågor kan du höra av dig på 0454-320120 eller genom ett mail till info@uteboxen.se

Montera själv eller ta hjälp
Med tydliga monteringsanvisningar på hemsidan kan du enkelt montera produkterna på egen hand. Men vill du hellre ta hjälp erbjuder Uteboxen självklart även smidig monteringsservice.