Truckar och liftar för alla lägen

Truckar och liftar för alla lägen

Trollhättans Truck är en av Västsveriges ledande aktörer när det gäller uthyrning och försäljning av truckar och liftar.

” Vi vill ge dig så stora valmöjligheter som möjligt. Därför kan du antingen hyra truckar eller liftar hos oss på Trollhättans Truck – välj den storlek och kapacitet som passar dina behov bäst. Eller så kan du köpa din egen truck eller staplare. Vi har både nya truckar och begagnade truckar, alltid med hög kvalitet i fokus.”

Trollhättans Truck är en av Västsveriges ledande aktörer när det gäller uthyrning, försäljning och service av truckar och liftar. I vår maskinpark för uthyrning finns över 200 olika truckar och liftar att välja bland. Och vill du köpa har vi ett brett utbud från de ledande märkena Doosan, Crown och Pramac.
Hos oss står kunden alltid i centrum. Det innebär att vi tittar på varje enskild kunds behov för att gemensamt hitta den smartaste och bästa lösningen. Det kan handla om att guida rätt bland alla våra modeller. Eller att fixa din maskin så den fungerar perfekt igen.

Köp eller hyr truck
Hos oss kan du hyra en truck för både kort eller lite längre tid. Vi hyr även ut truck med förare per timme, för att lossa gods med mera.

Hyr lift
Vi hyr ut liftar i flera olika storlekar och modeller. Oavsett om du jobbar inom industrin, byggbranschen eller är en hemmafixare som ska måla om villan så kan en lift vara en smidig lösning för ditt projekt. Vi är stolta över att kunna säga att vi nu är ett av de ledande företagen i Västsverige inom truckar och liftar.

Utbildning
Vi utför både truck-, lift- och ställningsutbildningar i våra lokaler. Ring gärna oss för mer information om våra utbildningar. Vi kan skräddarsy kurser efter dina behov.

https://www.trollhattanstruck.se/
Växel: 0520-470340