Möt sommaren på TanumStrand

Möt sommaren på TanumStrand

Mitt i en av världens vackraste skärgårdar ligger TanumStrand. På sommaren kommer mängder av semesterfirare till TanumStrand för att bo på hotellet, i stugor eller i gästhamnen.

Här erbjuds ett stort utbud av härliga restauranger och AfterBeach med välkända liveband varje dag på bryggan, men också härliga poolbad och behandlingar på SPA Horisont, Yoga, SUP, träning samt familjeaktiviteter med TanumStrands barnklubb.

På TanumStrand har du alltid tillgång till klippor, sandstränder, krabbfiske från bryggor, salta bad och vackra vyer, vilket också är skälet till att det blivit ett semesterparadis. Från bryggkanten är det möjligt att följa med på arrangerade båtturer. Till vackra Fjällbacka är det endast 8 km och till Grebbestad en promenad på 20 minuter.

Boende för alla
På TanumStrand är havet alltid nära, oavsett om du bor på hotellet, i stuga med självhushållning eller om du kommer med egen båt och lägger till i gästhamnen med plats för 200 båtar. På TanumStrand finns 160 hotellrum, de flesta med havsutsikt och flera rum har dessutom balkong.

– Vårt familjebad inomhus är mycket populärt och skulle det regna någon dag är det ett perfekt besöksmål för alla barnfamiljer. Här finns en 25 meter lång bassäng, en bubbelpool och en liten grund pool för de riktigt små. Med hänförande utsikt över hav och skärgård, finns på TanumStrand också Spa Horisont, som erbjuder pooler, bastubad, solterass och relaxytor, säger Peter Karlsson Hotelldirektör.

På TanumStrand finns också möjlighet att njuta av god mat. På Dockside, uteserveringen, kan man gotta sig i eftermiddagssolen, äta enklare rätter av streetfoodkaraktär och njuta av svalkande drycker. Det är också här Bohusläns bästa AfterBeach sätter bryggan i gungning till härliga sommarhits varje eftermiddag under högsäsong. Längst ut på udden hittar man Pizzeria Udden, TanumStrands sommarpizzeria.

Restaurang Latitud 58°med sin nordiskinspirerande design är vida känd för sina välkomponerade menyer och goda mat. Här serveras frukost, lunch och middag varje dag, både a` la carte och  bohuslänska bufféer med nygrillat och salta delikatesser från havets skafferi.

TanumStrand

www.tanumstrand.se