Böcker som engagerar och berör

Böcker som engagerar och berör

Solrosens Förlag är bokshopen på nätet för dig som söker intressanta böcker vad gäller känslor och relationer, personlig och andlig utveckling, hälsa, naturmedicin och alternativ medicin, samt böcker för barn och ungdomar.

Här är boktips i några olika kategorier som Solrosens Förlag tipsar om just nu:

 

Stjärntecknens visdom
Stjärntecknens visdom vänder sig till dig som tror på människans inneboende kraft att förändra sig själv och världen. Varje årstid och varje stjärntecken bär på sin egen visdom. Under loppet av ett år präglas vi av alla stjärntecknen, oavsett vilket tecken vi är födda i. Varje tecken beskrivs utförligt med förslag till hur man kan arbeta praktiskt med dem.

Författare Thomas Jönsson har tidigare även gett ut bästsäljaren Tarot – den inre världsomseglingen.

Livets väv – enligt Maria Magdalena och Jeshua
Livets väv är en avslöjande och trovärdig bok som handlar om Maria Magdalena och Jeshuas underbara kärlekssaga, som utspelar sig för över 2 000 år sedan. Men den handlar också om deras gemensamma liv, familj och livsfilosofi, gnosticismen, som de undervisade folket om på sina vandringar i Galileen. De ägnade sig också åt healing och örtmedicin och hjälpte många sjuka och lidande människor. Läsaren får följa dem från att de var barn.

Det finns många myter om Maria Magdalena och Jeshua ben Josephus (Jesus) och vad som hände på biblisk tid. Livets väv är en unik berättelse om världens mest kända kärlekspar och det kärleksbudskap som de förmedlade.

Dansa vidare
Det här är en utmärkt inspirationsbok för mogna själar.

Om boken:
– En bok om hopp, fall och att resa sig igen, på livets dansgolv
– För dig som är på väg in i något nytt i livet
– För dig som behöver en dos ljus och tröst just nu
– För dig som söker en idealisk presentbok

Små små visor/Pikku, pikku lauluja
Den här sångboken, som är rikt illustrerad med härliga färgteckningar av Ida Rosén Branzell, innehåller ett femtiotal kända barnvisor, återgivna dels på svenska, dels på finska. Den är i första hand avsedd för tvåspråkiga barngrupper och familjer.

Innehållet är sammanställt av Päivi Hällström som har arbetat som metodik- och pedagogiklärare vid förskollärarutbildningen på Mälardalens högskola.

Smärta i Fokus
Visste du att 25% av Sveriges befolkning lider av kronisk smärta, enligt en studie. Tillhör du den gruppen? Är du trött på ständig värk och att leva på smärtstillande mediciner med en massa biverkningar? Då kan du få hjälp med att hitta orsakerna till din smärta och få ett bättre liv av den här unika handboken.

Författaren Karin Öckert är tandläkaren som gått från skolmedicinsk specialisering på tandlossningssjukdomar till alternativmedicinsk behandling med helhetsperspektiv. Efter över 45 år i yrket har hon lärt sig att många kroppsliga symtom, t.ex. smärta, kan ha sin grund i tandläkarens behandlingar i munhålan.

Solrosens Förlag
Karlsgatan 24A
722 14 Västerås
Tel 021-12 90 76
www.solrosforlag.se
gunilla@solrosforlag.se 

https://www.facebook.com/solrosforlag.se