Böcker som engagerar och berör

Böcker som engagerar och berör

Solrosens Förlag är bokshopen på nätet för dig som söker intressanta böcker vad gäller, personlig och andlig utveckling, känslor och relationer, hälsa, naturmedicin och alternativ medicin, samt böcker för barn och ungdomar.

Här är boktips i några olika kategorier som Solrosens Förlag tipsar om just nu:

 

Bok nr 1:

Huskurer & helhetsterapi
Den här boken, som handlar om att börja leva enligt naturlagarna igen som man gjorde förr, har sammanställts av Gunilla Boman. Den bygger på 27 intervjuer om bl.a. luften, vattnet, jorden, osynliga störningsfält, varför vi blir sjuka, mat som medicin, örter, kosttillskott, näringsterapi, homeopati, hydroterapi, magnetterapi, meditation, musikavslappning och färghealing samt innehåller en mängd huskurer och goda råd som rör hälsan.

Inb. 392 sidor, 32 illustrationer samt en mängd faktarutor och recept.

Bok nr 2:

I energiernas värld – med fokus på homeopati
Boken, som har skrivits av homeopaten Bo Olander, handlar om vårt förhållande till de osynliga energier som finns i och omkring oss, och som påverkar oss på olika sätt. Genom att bli medveten om dem kan vi samverka med dem istället för att motverka dem. Därmed blir det lättare att leva och skapa våra liv så som vi innerst inne vill ha dem.

Häftad, 129 sidor, 3 skisser

Bok nr 3:

Meditationens sång
Boken har skrivits av Swami Dhyan Giten och handlar om medvetenhetens konst. Det genomgående temat är hur det inre varandet, den inre källan till kärlek och sanning, relaterar till personlig och andlig utveckling, till relationer med andra människor, till andlig kreativitet och till livet självt.

Inb. 216 sidor

Bok nr 4:

Mossdvärgarna
Den ursprungliga boken, Moosmännchen, skrevs av Hildegard Rolka och gavs ut i Tyskland 1951. Det här är en fri översättning av Rebecka Vik, som också gjort de fantasieggande akvarellerna. Barn och rim hör ihop precis som barn och naturväsen. När sommarhettan närmar sig gömmer mossdvärgarna vatten i skogen och vaktar det noga. Ute på ängen dansar Eldmannen så gnistorna yr och växterna vissnar och slokar. De olyckliga blomälvorna ber mossdvärgarna om hjälp …

Inb. 24 sidor, 9 stora akvareller i fyrfärg samt 8 teckn. på småkryp

Bok nr 5:

På änglavingar
Är du rädd för döden och tror att livet tar slut i dödsögonblicket? Då ska du läsa den här omtyckta boken, som skrivits av Mariana Stjerna. Här berättar den kände författaren Jan Fridegård, genom sitt språkrör Mariana, livfullt med både humor och allvar om sina upplevelser efter döden. Boken vänder sig till alla som vill veta mer om livet efter detta eller som är rädda för döden.

Inb. 192 sidor, kosmisk karta i färg.

Solrosens Förlag
Karlsgatan 24A
722 14 Västerås
Tel 021-12 90 76
www.solrosforlag.se
gunilla@solrosforlag.se 

https://www.facebook.com/solrosforlag.se