Byt ut storstadsmiljön mot avkopplande skärgårdsmiljö

Byt ut storstadsmiljön mot avkopplande skärgårdsmiljö

På Skärgårdshotellet i vackra Nynäshamn har du möjlighet att bo med stans allra bästa läge vid hamnen.

Hit kommer gäster året runt från Stockholm och andra delar av landet och hela världen för att koppla av och njuta av en härlig hotellvistelse, ta del av mysiga Nynäshamn och allt annat som omgivningarna erbjuder.

Känslan av att befinna sig skärgården infinner sig direkt när man kliver in genom dörrarna till Skärgårdshotellet i Nynäshamn.

– Det har hänt mycket här sedan jag och min man tog över verksamheten under 2006. Vi har renoverat och fräschat upp hotellet och lagt ner mycket tid på att man som gäst ska få skärgårdskänslan även inomhus, säger hotellägare Marita Andersson.

Med det fantastiska läget med Stockholms skärgård och en ljuvlig vy över Bedarön är det lätt att förstå varför Skärgårdshotellet är en trevlig plats att besöka året runt. Här bor man bekvämt i fräscha rum med alla faciliteter inkluderade, tillgång till relaxavdelning med bastu, bubbelpool och gym, samt möjlighet att boka in sig på yoga/thaimassage och mycket annat.

– Här händer det mängder med saker under hela året, berättar Marita. Vi har olika temakvällar som exempelvis afternoon tea, räkaftnar som vi arrangerar och konferensverksamhet.

På Skärgårdshotellet håller även den lille westieterrien Trixie till. Hon är mycket uppskattad bland besökare och just av den anledningen har man även valt att ha några av hotellets rum hundvänliga.

Mycket att upptäcka i Nynäshamn
Alla årstider har sin charm. På sommaren förvandlas hela Nynäshamn till ett semesterparadis och många besökare under den perioden är turister.

– Under sommarhalvåret är det väldigt många som återkommer. Häromdagen fick jag en bokning från en av hotellet stammisar som varit här i hela 11 år i rad. – Inte en sommar utan Nynäshamn och Skärgårdshotellet, sa gästen berättar Marita och skrattar.

Resefakta
– Från Stockholm till Nynäshamn är det pendlingsavstånd och tåget ligger endast 100 meter från hotellet.
– Med bil till Stockholm är det ungefär 35 minuter.
– Utanför går även Gotlandsfärjan och andra båtturer som öppnar upp möjligheter att ”öluffa” till andra vackra platser i närområdet.

Skärgårdshotellet Nynäshamn
Hemsida:http://www.skargardshotellet.se/
Facebook: https://www.facebook.com/skargardshotellet/
Telefon: 08-520 111 20
E-post: info@skargardshotellet.se