Varmt Välkommen till Sju Sjöar

Varmt Välkommen till Sju Sjöar

Boka ett av våra populära konferenspaket redan idag vi har perfekta lösningar för alla typer sällskap.

Atmosfären, bemötandet och den goda maten bäddar för kreativa möten som ger dig och ditt sällskap energi och glädje.

Sju Sjöar ligger i Öxnevalla, ca en timme från Göteborg, Landvetter flygplats, Borås och Varberg. Perfekt för er i regionen som vill träffas i lugn och ro, borta från kontor och dagishämtande, men inte vill lägga mycket tid på att resa.

Där sjöbrisen är som skönast, där utsikten får dig att häpna och andas lugnt, där träden i skogen sträcker sig mot himlen – där ligger Sju Sjöar, miljöcertifierade enligt Green Key.

Matlagning över öppen eld, linbana, naturguidning – Sju Sjöar har även en mängd aktiviteter att välja på när ni vi vill bryta av med en teambuildande aktivitet.

Förvänta dig det bästa!

Konferensens upplägg
Hos oss är du alltid med och bestämmer arbetsrytm, tid för måltider och aktiviteter.

På Sju Sjöar hittar du en gammaldags och annorlunda miljö där stora konferenssalen är inredd på gamla höloftet med högt i tak och en härlig utsikt över sjöarna.

Här kan våra gäster jobba i en stimulerande och inspirerande arbetsmiljö. I denna härliga lokal finns plats för samling i soffhörnan samt möjlighet för olika gruppindelningar.

När det är tid för mat ligger restaurangen intill lokalen. Är det dags för en bensträckare och frisk luft, har lokalen utgång till egen stor altan. Konferenssalen i ”röda huset” har också utsikt över sjöarna med utgång till altan, här finns även grupplokal precis intill. Våra lokaler är utrustade med trådlöst Internetuppkoppling, whiteboardtavla, blädderblock,  pc-projektorn anteckningsblock och pennor. Det finns alltid vatten och fruktfat tillgängligt.

PAKET 1 – Dagskonferens med övernattning
– Kaffe och smörgås
– Konferens
– Lunch med salladsbuffé
– Konferens
– Kaffe och hemmabakad Tvårätters middag inne på magasinet
– Övernattning i “stallets” dubbelrum med dusch och toalett samt höj och sänkbara sängar

Dag 2
– Härlig frukostbuffé
– Hemresa

Paketpris pr. person i dubbelrum;
1 440.00 + moms

Sju Sjöar
Holmen
519 97 Öxnevalla
0320-833 13
kontakt@sjusjoar.se
http://www.sjusjoar.se/