Prisbelönt pizza från Sannegården

Prisbelönt pizza från Sannegården

Nu under det göteborgska höst- och vinterrusket tryter ofta krafterna och lusten och det är inte alltid man orkar ställa sig i köket för att laga middag efter en lång arbetsdag.

Varför inte plocka upp en delikat varm och ångande pizza på din väg hem? Känn doften av nygräddat när du öppnar kartongen till en av Sannegårdens läckra pizzor. Tänd lite värmeljus, skär upp pizzan och kryp ner under filten i TV-soffan framför en bra film. Sannegården Munkebäck har vunnit pris för bästa pizza tre år i rad och här finns något för allas smaklökar!   

Den prisbelönta pizzerian Sannegården fortsätter att leverera högklassiga pizzor. I flera år har göteborgspizzerian legat i toppen av listan över landets bästa pizzerior. Hemligheten bakom framgången är hårt arbete, goda råvaror och kärleken till pizza säger Memet, ägare till pizzerian i Munkebäck. Memet har en lång erfarenhet som pizzabagare och han menar att det är något alldeles speciellt med Sannegården. Det är roligt att jobba med goda råvaror som tar fram de läckra smakerna och få all positiv respons från gäster. Sannegården har fått sina utnämningar från Onlinepizza.se där kunderna själva får sätta betyg på den pizzeria de tycker bäst om. Vi vill veta hemligheten bakom framgångskonceptet.

Bara de bästa råvarorna
− Vi som jobbar på Munkebäcks pizzeria arbetar hårt för att våra kunder ska bli nöjda. Vi levererar snabbt och använder oss bara av de bästa råvarorna, säger Memet.

Memet tror också att den goda stämningen på Sannegården är en anledning till att kunder strömmar in. Alla som besöker Munkebäcks pizzeria är inte ens ute efter att äta pizza säger han, ibland vill folk bara komma in och säga hej.

Från taket hänger den välanvända kebabmaskinen från vilken Memet skär saftigt kebabkött som han strör ut på en nybakad pizzadeg. Kebabpizza med grönsaker är utan tvekan storfavoriten, tätt följd av Murres Special med parmaskinka och olivolja.

− Här är vi alla som en stor familj, med ett gemensamt intresse – god pizza, säger Memet där han står vid ugnen redo att servera en frasig, nygräddad Verdi, en halvinbakad variant med champinjoner, peperoni, kebabkött och lök. Förutom pizza har Sannegården flera rätter på menyn så som pastarätter, hamburgare, sallad, grillat och mycket mer.

Besök pizzerian Sannegården Munkebäck på Ahrenbergsgatan 8 i Göteborg och prova din nya favoritpizza! Lägg en beställning på sannegarden.letuseat.se eller ring och till 031-25 65 85.

 www.sannegarden.letuseat.se