Många fördelar med mobila hem

Många fördelar med mobila hem

I snart tre år har Rullebo varit det främsta valet för många som vill bo bra men inte betala för mycket.

Husen kommer i flera modeller och är det perfekta boendet för studenter, seniorer som sommarhus eller extra hus på tomten.

– Våra största modeller på 48 kvadrat fungerar väldigt bra som permanent boende. Med höga bostadspriser och stor brist på bostäder vill vi vara ett alternativ för de som vill ha hög kvalité men inte betala för mycket. Husen byggs i Polen och tillverkade för nordiskt klimat. De är väldigt väl isolerade och är perfekt för alla tänkbara lösningar, berättar Calle Kindbom, säljare och koordinator för Rullebo.

Som ett vanligt hus
Rullebo har för många blivit lösningen på de stora förändringarna inom bostadsmarknaden. Flexibilitet och att kunna flytta stugan är en stor fördel säger Calle.

– Villorna körs upp på en trailer för att sedan rullas på plats. Inga kranar behövs och där av att priset genast blir väldigt fördelaktigt. En del kunder kanske har fått förändrad levnadssituationen och behöver en snabb och smidig lösning. Då är Rullebo ett bra alternativ.

Husen kan användas till en hel rad områden och har för en del även blivit en bra lösning vid tillfälligt boende.

– Vi hade en kund nu som håller på att bygga en ny villa och använder vår Rullebo 48 tills villan står klar. Han planerar sen att köra iväg stugan och använda det som sommarhus på västkusten, säger Calle.

Robusta hus och valbar inredning
Stugorna från Rullebo är tillverkade för att klara vårt kyligare klimat, de är byggda i trä och mycket välisolerade. För köparen finns en mängd val att göra. Det går bland annat att välja olika färgsättningar, fasader och tak.

– Just nu har vi fyra storlekar från 25 kvadrat till 48 och vår parlänga. Där två lägenheter sitter ihop till ett hus. Snart kommer också vår 96 där vi slagit ihop två av de större stugorna till ett stort.

Direkt på plats är husen redo att kopplas in till det kommunala vattnet och elnät. De är även fullutrustade med ordentligt kök, tvättmaskin och badrum.

– Ett populärt tillval är altan som också går att få inglasad. En härlig vårdag eller varm sommardag blir det perfekt att sitta ute vid sitt nya hus med en kopp kaffe.

Det finns många fördelar med att välja ett hus från Rullebo. Ofta blir det ett sätt att minska utgifter och samtidigt få en bra inomhus miljö.

– När jag visar våra stugor så blir många förvånade att det ser så bra ut. Det är som vilket välbyggt hus som helst. Enda skillnaden är att det är mobilt vilket har en hel rad vinster.

www.rullebo.com