Semesterplaner på hjul

Semesterplaner på hjul

Försäljning av husbilar och husvagnar har fått ett rejält fått uppsving de senaste åren. Allt fler väljer en semester på hjul istället för att resor som inkluderar flyg.

På Rudvi Fritid AB råder inga undantag och det är full rulle på årets säsong som redan första kvartalet i år har passerat förra årets försäljningssiffror.

Bilaktiebolaget Peter Rudvi AB i Karlskrona är ett väletablerat och välkänt företag med försäljning av Fiat transport och husbilar, samt auktoriserad Kia Motors handlare sedan många år tillbaka. Med ett stort antal återkommande kunder under årens lopp har förtroendefulla relationer skapats med bilköpare i flera generationer. 2016 utökades verksamheten med företaget Rudvi Fritid AB, återförsäljare av fritidsfordon av märket Kabe, Adria och instegsmodellen Sun Living. Peter Rudvi VD och ägare av Rudvi Fritid AB säger:

– Vi har en helt nybyggd anläggning som invigdes i januari 2018 på sammantaget 2300 kvadratmeter med utställningshall, auktoriserad verkstad och tillbehörbutiken Kama Fritid.

Upplev Kabe, Adria och Sun Living
Företaget erbjuder såväl nya som begagnade husvagnar och husbilar. För att kunderna ska kunna få den rätta känslan av fordonet man planerar att investera i finns visningsfordon på plats i anläggningen. Peter säger:

– Jag har alltid bland annat, de mest exklusivare fordonen av både Kabe och Adria hemma så att kunden kan uppleva husbilen eller husvagnen på plats och jag tror att jag har ökat försäljningen på grund av det. Det känns mycket tryggare för kunden att kunna se och känna på vagnen eller husbilen innan köp där trots allt rör sig om en förhållandevis stor investering.

Trygg service
Alla husvagnar och husbilar är genomgångna och servade innan leverans och företagets verkstad är auktoriserad för både Kabe och Adria där 3 välutbildade och yrkesskickliga mekaniker står för service och reparation.

– Kunden ska kunna lita på att de fordon som rullar ur verkstaden är i toppskick. Vårt mål är att ditt mobila fritidsliv ska vara så bekymmerslöst som möjligt, menar Peter.

Många fördelar med fritidsfordon
Företagets försäljning av fritidfordon har ökat de senaste 3 åren och prognosen visar en fortsatt ökning. Vad är det så som gör att alltfler väljer att investera i ett fritidsfordon?

– Jag tror att det har flera orsaker. Kronan har gått ner i jämförelse med Euron. Det gör att det blir fördelaktigare att semestra på hemmaplan. Om man betänker förra sommarens värmebölja så blir det väldigt attraktivt att turista i Sverige istället för att åka utomlands. Det finns också självklara själ ur miljöperspektiv, att skippa flyget för att minska utsläpp som skadar miljön, säger Peter Rudvi och avslutar. Kom in till oss och upptäck fördelarna med en fritidsbil. Välkommen till din fritidshandlare i Blekinge.

www.rudvifritid.se