En städfirma att lita på

En städfirma att lita på

Fler och fler har idag råd och unnar sig att ta hjälp av en professionell städfirma.

Vilket delvis grundar sig i att många känner igen sig i en stressig vardag som kantas av måsten. Att anlita städhjälp upplevs av de flesta som en avlastning för att få mer kvalitativ tid över för andra saker.

Schysta villkor för både kunder och anställda
När Mahmoud Saidi startade företaget Rätt Hjälp – Städning & Barnpassning för tre år sedan hade han en tydlig vision om hur han ville ha det från början.  En trygg och bra arbetsplats för de anställda med kollektivavtal och försäkringar, bra teamkänsla mellan kollegor och schysta villkor.

– Trivs man på sin arbetsplats kommer man automatiskt även vilja att göra ett bättre jobb, säger Mahmoud.

Kundens upplevelse är otroligt viktigt för oss, fortsätter Mahmoud. Därför är uppföljning och kundernas feedback värdefullt för oss för att vi ständigt ska kunna erbjuda kvalité och kunna förbättra oss. Vi är också väldigt måna om att våra kunder ska känna trygga med oss och uppleva fina, noggrant utförda slutresultat när vi har städat. Därför är kommunikationen och bemötandet mellan oss och kunden helt avgörande från början för att uppnå bra kundupplevelser.

Efter ett avslutat jobb arbetar företaget även efter en princip, som innebär att kunden har rätt att klaga om de skulle vara missnöjda och i de fallen kommer personal tillbaka och rättar till städningen.

– Det har i princip aldrig skett, men det kan vara bra att känna till som kund, säger Mahmoud.

Därtill har kunden rätt att bestämma om man vill att det är samma person som städar varje gång om man har ett abonnemang.

– Vi har heller inga bindande avtal om man exempelvis har ett abonnemang med städ varje vecka kan man välja att avbryta när man vill, säger Mahmoud.

Idag har Rätt Hjälp – Städning & Barnpassning ett brett kundsegment som både består av företag och privatpersoner i hela Göteborgsregionen med omnejd, som successivt blir fler.

50% avdrag på arbetet
Rut-avdraget känner de allra flesta till och innebär att man som kund har rätt att dra bort halva kostnaden vid hushållsnära tjänster som städhjälp- och barnpassning.

– Att fler har råd med tjänsten har också inneburit att fler arbetstillfällen öppnat upp sig och yrkets status har höjts. Det är ingen klassfråga idag och ingen höjer på ögonbrynen om man säger att man har städhjälp, säger Mahmoud Saidi.

Inom det här yrket får man se mycket och förstår hur betydelsefullt det vi gör är för väldigt många i samhället. Familjer som har barn som har funktionshinder exempelvis. Dessa familjer har många andra utmaningar i sin vardag och den tiden de får över istället för städning är ovärderlig. Men det finns många andra exempel också såklart.

Rätt Hjälp Städning & Barnpassning erbjuder:

– Hemstädning
– Storstädning
– Flyttstädning
– Visningsstädning
– Kontorsstädning
– Företagsstädning
– Byggstädning
– Trappstädning
– Fönsterputsning
– Barnpassning

Läs vidare på hemsidan: http://www.ratt-hjalp.se