Snyggt, rent och tryggt

Snyggt, rent och tryggt

Rätt hjälp Städning och Barnpassning AB är den lilla och personliga städfirman med det stora hjärtat. Hit kan såväl privatpersoner som företag vända sig för att få professionell högkvalitativ städning utförd i Göteborg med omnejd.

Med en generös kundnöjdhetsgaranti som lovar hela arbetet utfört på nytt snarast möjligt om kunden inte är nöjd har man bestämt sig för att bli Sveriges mest omtyckta städföretag.

– Är kunden inte nöjd så går vi tillbaka och gör om arbetet helt kostnadsfritt. Det har nästan aldrig hänt eftersom vi utför vårt jobb med högsta grad av noggrannhet, men det är bra för kunden att känna till, berättar företagets VD och ägare Mahmoud Saidi.

Kundnöjdheten är verkligen A och O på Rätt hjälp, och därför har man också valt att satsa på väl utbildad personal. De anställda talar alla svenska, och de erbjuds förutom utbildningar i ergonomi och hantering av städmaterial samt städmetoder en startutbildning inom kundbemötande.

-Kommunikation är oerhört viktigt i den här branschen. Vi strävar alltid efter högsta kvalitet på utfört arbete, men misstag eller missförstånd kan uppstå ändå. Men så länge kommunikationen, både innan och efter, är bra så löser det sig ändå till slut, säger Mahmoud som välkomnar kunders feedback på städningen.

De som väljer att abonnera på städning får samma städare varje gång, och det märker Mahmoud att många tycker är viktigt.

-Ja, då kan de bygga en bra relation där städaren vet vad kunden vill ha och kunden blir trygg med att veta att arbetet blir bra gjort, säger han.

Städabonnemang och barnpassning
Abonnerar man på städ ges ett lägre timpris samt som bonus en gratis hemstädning samt två gratis ugns-och kylskåpsrengöring. Tidigare har specialerbjudanden gått ut till hushåll, men just nu har Rätt Städ valt att rikta sig mot företag med en kampanj där 20% rabatt ges.

-De som abonnerar vill vi heller inte binda upp i några tvingande avtal, utan är de inte nöjda så kan de säga upp det när de själva vill, säger Mahmoud.

Rätt hjälp erbjuder också stressade barnfamiljer möjlighet till barnpassning.

-Vår personal har egen erfarenhet av barn, som t.ex. barnskötare och inom dagis och här är språket viktigt. Förutom att de alla talar svenska har vi i personalgruppen ett flertal andra språk, berättar Mahmoud.

-Av trygghetsskäl är vår personal också utbildad inom hjärt- och lungräddning. Det har ännu inte behövts, men det kan vara bra för våra kunder att veta, säger Mahmoud.

Ett stort hjärta
Det stora hjärtat hos Rätt hjälp visar sig inte bara i kundbemötandet. Mahmoud berättar att man märkt hur vissa kunder inte haft råd fast behovet av städning funnits och att det då har hänt att man ryckt ut och erbjudit jobbet gratis.

-Det är viktigt att inte glömma den mänskliga delen, säger Mahmoud avslutningsvis.

Köp ett presentkort på städning och ge bort till någon du känner. Kunden kan använda Rut-avdraget även vid användning av presentkort.

Läs vidare på hemsidan: http://www.ratt-hjalp.se