Populära tjänster hos PO Städ

Populära tjänster hos PO Städ

Livet består många stunder av en kamp om tiden för att hinna med alla måsten.

Att anlita städhjälp upplevs av de flesta som en skön och tacksam avlastning för att få livets pussel att gå ihop.

Vi får kontakt med Pia Runevik som driver PO Städ i Göteborg. Behovet av städtjänster är stort menar hon, och sedan de startade för snart 3,5 år sedan har de succesivt expanderat, som en följd av en växande efterfrågan. Sedan i somras är PO Städ också registrerat som aktiebolag istället för enskild firma.

– Idag har vi ett brett kundsegment som både består av företag och privatpersoner, säger Pia. Vi är totalt nio stycken anställda städerskor som utgår från vårt kontor i Bergsjödalen varje dag, men våra kunder har vi utspridda över hela Göteborg med omnejd.

En majoritet av jobben som PO Städ utför är flyttstädningar åt privatpersoner. Många av dessa kunder får vi via ett samarbete med en flyttfirma i Göteborg, tillägger Pia.

Efter ett avslutat jobb arbetar PO Städ efter en princip, som innebär att de som flyttar in i den nya bostaden som har städats också får godkänna.

Kommunikation är nyckeln
– För att uppnå goda resultat och nöjda kunder är kommunikationen mellan oss och kunden helt avgörande för att undvika missförstånd, säger Pia. Via är väldigt måna om att våra kunder ska känna trygga med oss och uppleva fina slutresultat när vi har städat. Skulle missförstånd uppstå mellan kunden och oss är vi noga med att rätta till detta i efterhand och försätta att alltid ha en god dialog med kunden.

Vi har en stark vision att om man som anställd trivs på ett företag och har bra villkor, så kommer man att göra ett bra jobb, säger Pia. För att kunna utföra ett så bra jobb som möjligt är vi alltid två personer som åker ut till varje kund. Vilket gör att man både kan hjälpa varandra, plus att det är roligare än att vara ensam under en hel arbetsdag.

PO Städ erbjuder
Byggstädning
Dödsbostädning
Eventstäd
Flyttstädning
Kontorsstädning
Hemstädning

Hemsida
http://www.postad.se
Adress
Bergsjödalen 52a
415 23 Göteborg
Telefon
070-765 52 15
E-mail
runevik@outlook.com