Du kan också få en gratis pool

Du kan också få en gratis pool

Drömmer du om en pool? En plats att glädjas åt barnens lek under härliga sommardagar, en träffpunkt för vänner, eller en plats att bara vara i din egna oas.

En färsk undersökning visar nu att en pool faktiskt inte bara höjer din livskvalitet, utan en pool höjer också värdet på ditt hus med i snitt 9,3%.

– För den som funderar på om det är värt att investera i en pool så visar undersökningen att ja – det är det, säger Johan Westerdahl, VD på PoolKungen.

Poolkungen har tillsammans med mäklarfirman Landgren och data från analysföretaget Värderingsdata genomfört en rikstäckande undersökning. Drygt 40.800 transaktioner i 16 kommuner i hela landet jämfördes och det slutgiltiga resultatet visade att de hus som har en tillhörande pool hade sålts för i genomsnitt 9,3% mer än de utan. Ett resultat som förstås är glädjande för de husägare som redan har en pool och även intressant för såväl bostadsutvecklare som privatpersoner som planerar projekt. Den stora poolundersökningen bekräftade också det som mäklarfirman Landgren tidigare haft kunskap om men förens nu inte haft exakta siffror på.

– Vi kan nu ge tydligare rekommendationer och rådgivning till både köpare och säljare. Ett hus med pool ger ett exklusivare intryck vilket generellt ökar värdet på villan, säger Mikaela Albäck, fastighetsmäklare på Landgren

Från grop till badklar pool på 77 timmar
PoolKungen är ett av Sveriges största poolföretag och erbjuder högkvalitativa pooler och spabad till både privatpersoner och företag. Är du intresserad av att anlägga en pool och höja värdet på ditt hus så erbjuder PoolKungen en kostnadsfri email kurs som guidar dig och går igenom allt som du behöver tänka på för att skaffa pool. Guiden går igenom bl.a. hur du:

– Går från en grop till en badklar pool på bara 77 timmar
– Hur du ser till att du enbart behöver lägga 30 min på poolskötsel per vecka
– Dessutom så avslöjar vi poolbranschens hemligheter, det som de andra poolförsäljarna inte vill att du ska veta

BESTÄLL DIN KOSTNADSFRIA POOLGUIDE HÄR