Drömmen om den perfekta poolen/spabadet börjar här

Drömmen om den perfekta poolen/spabadet börjar här

Känslan av att kunna krypa ner i ett varmt bad året runt och koppla av är verkligen definitionen av vardagslyx.

Vilket antagligen också anledningen till att fler och fler väljer att investera i ett Spabad.

Hos familjeföretaget Poolkemisten har man över 20 års erfarenhet inom den senaste innovationen vad gäller pooler, spabad och tillbehören till dessa. Idag har de sitt huvudkontor i Malmö, följt av återförsäljare runt om i landet.

Individuella lösningar
Det är ofta många val innan man valt vilken typ av bad man vill ha hemma. Även fast en pool eller ett spabad kommer att hålla i många, många år framöver är det en dyr investering för de allra flesta människor.

– Därför är vi mycket noggranna med att guida alla våra kunder att hitta rätt lösning som passar just deras behov och väga alla för och nackdelar mot varann. säger Robin Johnsson

Poolkemisten gör sig väl förtjänta av sitt namn, då en av deras styrkor är just kemin i vattnet.

Se instruktionsvideor och beräkningar på spacare.se

– Att Ph-värdet ligger på en bra nivå är viktigt och vi är noga med att utbilda alla våra kunder i hur man hanterar pH-nivåerna och rengör alla komponenter. Skötsel är A och O för att poolen eller spabadet ska fungera optimalt, säger Robin.

Bland Poolkemistens tillbehör finns ett brett utbud med de senaste tillbehören som finns att tillgå i branschen. De mesta är automatiserade lösningar idag, tillägger Robin. Det finns exempelvis doseringsanläggningar för poolkemin och en poolrobot som gör städningen av poolen så enkelt som det kan bli. Hos Poolkemisten har man givetvis även samarbetspartner som är med och utformar designen/byggnationen runt omkring poolen. När det gäller grävning, installation, montering, stensättning, trädäck och pooltak med mera.

– Vi är väldigt stolta över att ha servicepersonal över hela Sverige som kan bistå med reparationer om något skulle gå sönder eller krångla, även för kunder som har produkter från andra modeller, säger Robin.

Hemsida www.poolkemisten.se

MALMÖ
Topplocksgatan 9B
040-49 49 94
info@poolkemisten.se
Mån – Fre 10:00-19:00
Lördag – 10:00-16:00
Söndag: 11:00-15:00