Unna ditt husdjur det lilla extra

Unna ditt husdjur det lilla extra

Petstop.se vill man att alla husdjur ska har det bra, äta ett gott och nyttigt foder och kunna leka med roliga leksaker. Verksamheten startade utifrån en passion för djur och en önskan att leverera kvalitativa märken med den absolut bästa servicen.

I webbshopen och butiken i Löddeköpinge finns foder, leksaker och tillbehör för häst, hund och katt men också för smådjur och fåglar.

– Vi har valt att fokusera mycket på foder för häst, hund och katt. Men utbudet är stort och butiken har till exempel en hel del tillbehör som schampo och grooming produkter för olika djur och dessutom skojiga leksaker. Webbutiken har nu funnits i över ett år och vi tar hela tiden in nya varor. Nu senast utökade vi vårt sortiment för hästar väldigt mycket och tagit in bland annat sadlar, ridhjälmar och jackor både för proffset och den vanlige hästentusiasten, säger Johan Olsson ägare av Petstop.se.

Stort utbud och butik med utkörning
Då många av kunderna som kommer till butiken är boende i Skåne vill Petstop även kunna erbjuda hemkörning. För att ge den absolut bästa servicen så kör man nu ut direkt till de kunder som beställer. I butiken och webshopen finns ett stort utbud av foder till hund, häst och katt, massor med roliga leksaker och andra viktiga tillbehör.

– För våra fyrbenta vänner har vi också en hel del koppel och selar, bland annat från Julius där vi även trycker personliga kardborremärken, säger Johan.

Varierande foder
Utbudet av foder är stort, i sortimentet finns bland annat Halla Foder som är ett svensktillverkat hund- och kattfoder. Fodret har en god smak och maten är också lättsmält, vilket kan vara en fördel för många hundar och katter som är extra känsliga. Petstop säljer även Four Friends, ett hund- och kattfoder med fokus på en hälsosam livsstil samt ett flertal andra varumärken så som Royal Canin, Eukanuba, Kingsmoor m.fl.

– Målsättningen ligger på att ge en god service, ha ett brett sortiment med hög kvalité på de saker vi tar in och givetvis till ett bra pris. Utbudet kommer att växa ännu mer och det känns kul att vi fått så pass bra respons från kunderna, avslutar Johan.

På Petstops butik eller i webshopen kan alla djurägare köpa en hel rad av olika produkter för sina husdjur. Verksamheten erbjuder flera märken för alla typer av hundar, katter och hästar, både för de som kräver någon form av specialkost och för mer aktiva djur i alla åldrar.

Besök hemsidan för att se hela sortimentet eller besök butiken i Löddeköpinge.

Petstop
Mejl: info@petstop.se
Telefon: 0760-507404
www.petstop.se
www.facebook.com/petstop4