Shoppa årstidens trender hos Papaya

Shoppa årstidens trender hos Papaya

Nu när den ljusa varma årstiden står för dörren är det många som vill byta ut och fräscha upp sin sommargarderob. Det ger en skön känsla av förnyelse, och det är alltid spännande att se årets nya färger och stilar.

Hos papayas.se finner du bland annat färdigkomponerade outfits med accessoarer från den fysiska butiken som säljs online och det senaste inom mode och trender för kvinnor i alla åldrar.

Åsa Hoffman har arbetat med kläder och mode i större delen av sitt yrkesliv och att hon av den anledningen valde att starta sin egen klädbutik när hon och familjen flyttade tillbaka till hennes hemort Lysekil föll sig väldigt naturligt.

 

– Valet av namn kommer från den klädbutik som jag tidigare drev tillsammans med min pappa. Under sommarhalvåret slår vi upp portarna till vår butik i Lysekil. Resten av året besöker vi olika städer med vår popup-butik, men webbutiken är alltid öppen, säger Åsa.

Papaya är idag ett företag i mindre skala men webbutiken fortsätter att växa och kunderna strömmar till ifrån hela Sverige.

– Trots att jag driver butiken själv försöker jag alltid skicka alla beställda varor samma dag, så att kunden får sina varor inom två till tre dagar. Det blir också ett mer personligt bemötande gentemot varje kund som ställer en fråga online, vilket är mycket uppskattat.

 

Den fysiska butiken är fortfarande en lika stor del men det är framförallt på sociala medier som Papaya lanserar tävlingar och kommande event.

Färdiga outfits
Varje vecka komponerar Åsa ihop flera olika plagg i en outfit som går att köpa till reducerat pris, som har blivit väldigt populärt hos papayas.se kunder.

– Många har svårt att se framför sig vilka plagg som passar ihop och uppskattar att få guidning och tips kring snygga kombinationer, säger Åsa.

Papaya
Kungsgatan 39, Lysekil
Kontakt: 0735184217
www.papayas.se/
Instagram:@papayas.se