Lång erfarenhet på städfirman i Vara

Lång erfarenhet på städfirman i Vara

Redan 1996 började Opal Städservice städa åt företag, på skolor och för privatpersoner. Företaget har även stor erfarenhet inom fönsterputs och har en väldig bredd på de tjänster man utför.

Miljön är något man tycker är väldigt viktigt och använder alltid den mest skonsamma rengöringen anpassat efter underlag och omgivning. Målsättningen på företaget är att kunden skall känna sig hörd och nöjd när man anlitat firman.

– Genom att ha en bra kommunikation med våra kunder har vi fått många långsiktiga samarbeten och kan nu lösa nästan allt kunden vill ha hjälp med.

Verksamheten utvecklas ständigt, vi hittar hela tiden bättre och effektivare lösningar för de som beställer våra tjänster, berättar Jarle Hansson, som driver Opal Städ.

Lång erfarenhet och god dialog
Jarle började sin karriär inom städ och fönsterputs redan för 40 år sedan. Idag erbjuder han och medarbetarna på företaget ett stort antal tjänster åt sina kunder, bland annat så utför man städ av trappor, lokaler, kontor och hemmahushåll. Redan från början märkte Jarle hur viktigt det är att lyssna på sina kunder. Genom att ha en god dialog blir uppdraget både lättare och mer effektivt utfört.

Det finns en stor möjlighet att skräddarsy tjänsterna helt efter behov och önskemål, det går bland annat att få gräsklippning, fönsterputsning eller hämtning av mat till det egna företaget. Något som är helt nytt på Opal Städservice är stripning av fönster. Det kan användas för skyltning till butiksfönstret men också som insynsskydd till kontoret eller annan känslig verksamhet.

– Det är stor variation på de som anlitar oss, det kan vara allt ifrån företag, organisationer, privata hushåll och butiker som behöver hjälp med städ eller något annan specifik tjänst vi kan tillhandahålla, säger Jarle.

Stor kunskap om miljön
Företaget är ett auktoriserat serviceföretag vilket innebär att man måste uppfylla ett antal krav på bland annat ekonomi, kvalité på tjänsterna och miljöpåverkan. Varje år genomgår Opal Städservice en prövning där man måste uppfylla de här kraven. Med ett stort miljöfokus använder verksamheten alltid det mest skonsamma alternativet vid rengöring och man utbildar all personal till att arbeta på ett miljömedvetet sätt.

– Många väljer starka rengöringsmedel och mycket kemikalier vid städning eller fönsterputsning. Det behövs nästan aldrig och ofta räcker det med helt naturliga typer av medel, avslutar Jarle.

Se www.opalab.se för mer information.