Nya lokaler för Oakleys spektakulära julshower

Nya lokaler för Oakleys spektakulära julshower

I väntan på julafton står som alltid dekadens och burlesque i centrum hos Oakleys succéshower. Besökaren får chans att se duktiga musikalartister och akrobater uppföra musikalnummer med gnistrande färger och otroliga cirkuskonster.

Oakleys som tidigare haft sina populära julshower på Tredje långgatan, har detta året bytt sina lokaler till Ulle&Vi som ägs av Mats Nordström och belägen mitt emot Ullevi.

En afton hos Oakleys innebär att du och ditt sällskap får avnjuta ett härligt generöst julbord som inte kommer att göra någon besviken och samtidigt ta del av en exklusiv föreställning med storslagna musikaliska nummer och fantastiska kostymer.

Fotograf: Emelie Lager

Publiken bjuds på en sprakande musikresa. Allt i en interaktiv upplevelse där gränsen mellan show och publik suddas ut till ett gemensamt äventyr utöver det vanliga.

– Som namnet antyder får publiken följa med på en resa genom det största och det bästa med extra allt där vi samlat den bästa medleyn genom tiderna, med influenser från filmen The greatest showman. Vi vill att det ska kännas som man kommer in på en bakgata i sekelskiftets Paris och vi fördjupar oss på så sätt ännu mer i det dekadenta, de eldigaste salsarytmerna och de mest medryckande rockhitsen, berättar Rebecca Gunnarson, showdrottning på Oakleys.

Fotograf: Emelie Lager

– I ensemblen detta året har vi showartisterna Julia Forssell, Fillip Williams och Lara Eide. Även den här gången syns luftakrobaten och multiartisten Maria Zeniou som bjuder på spektakulära cirkuskonster, bland annat hängandes från tross och gåendes på styltor, avslöjar Rebecca. Tillsammans med Galaentertainment är det nu fjärde året vi samarbetar och tar fram showen, fast med den lilla detaljen att vi detta året dessutom är superglada och förväntansfulla för våra nya lokaler på Skånegatan.

Fotograf: Emelie Lager

Ingen som lämnar Oakleys julshow lär gå hem besviken eller hungrig. Men se till att vara ute i god tid då julshowspaketen brukar ha en rykande åtgång.

Oaklyes julbord 

*Oakleys julbord pågår mellan 22 november – 21 december 2019

Adress: Ullev&Vi på Skånegatan 1–3

*För bokning ring 031-42 60 80 eller maila på info@oakleys.se

*Mellansittning lördag kl.14-17

*Kvällssittning onsdag-lördag från kl.19 till sent.

Detta är Burlesque
Buerlesque är en konstart som föddes på 1840-talet och från början var en teaterunderhållning med bred och parodierande humor. I burlesque används iögonfallande kostymer, glitter, fjädrar, paljetter, korsetter, höga klackar, pasties, hattar, strumpeband, lösögonfransar.

Se mer på www.oakleys.se