Färgsprakande julshow i dekadensen tecken

Färgsprakande julshow i dekadensen tecken

Efter förra årets succéshow där svängig rock stod i centrum är det snart premiär för en helt ny julshow på Oakleys, med nytt spännande tema.

Besökaren får chans att se duktiga musikalartister och akrobater framföra musikalnummer med gnistrande färger och otroliga cirkuskonster. Som alltid står dekadens och burlesque i centrum.  

– Förra året var det mycket svarta nyanser och väldigt rockigt. I år är det istället en explosion av färger som möter våra gäster och vi tar flera medleyn och scener från filmerna Burlesque och Moulin Rouge. Vi vill att det ska kännas som man kommer in på en av Paris bakgator och fördjupar oss på så sätt ännu mer i det dekadenta, berättar Rebecca Gunnarson, showdrottning på Oakleys.

Bild: Emelie Lager

En show att minnas
Varje år under hösten och innan jul förvandlas Oakleys på tredje långgatan till en plats att slippa undan mörkret och uppleva något speciellt. Årets show tar med besökaren på en resa till en tid där både förfall och elegans var i centrum. Hela inredning förändras varje år och samspelar med julshowen på ett stilrent sätt. De olika karaktärerna i föreställningen gestaltas av bland annat av Hanna Boquist, Anton Lückner och Soffia Scott-Robbert, som alla är utbildade musikalartister. Även den här gången syns luftakrobaten och multiartisten Maria Zeniou som bjuder spektakulära cirkuskonster.

– Det blir en härlig julstämning här på Oakleys. Vi gillar verkligen att ta i lite extra när det gäller julpynt och mat, det är nog det som är riktigt unikt med oss. Att vi har så mycket av allt helt enkelt, säger Rebecca.

Bild: Emelie Lager

Klassiskt julbord med massor av godsaker
Mängder av olika sorters, skinka, sillar och andra klassiska julrätter finns på det fantastiska julbordet. Det är inte bara svenska klassiker som syns många rätter har även fått inspiration från andra delar av världen. På Oakleys finner gästen också en hel del utsökta alternativ för veganer.

– All mat lagas från grunden och det ser ut som ett julbord taget direkt ur Emil i Lönneberga. En personlig favorit är bordet med efterrätter, där det bjuds på både bakelser, bullar och riktigt gott julgodis.

– De som producerar vår show heter Galaentertainment och det är nu tredje året vi samarbetar. Vi har en väldigt skön stämning bland vår personal. Alla vi som jobbar här vill verkligen göra en bra julshow och se till att våra gäster supernöjda, avslutar Rebecca.

Oakleys julbord pågår mellan 16 november och 22 december
För bokning ring 031 – 42 60 80 eller mejla på info@oakleys.se
Mellansittning onsdag – lördag 15 – 18
Kvällssittning måndag – Lördag 19 – sena kvällen

www.oakleys.se