Alla älskar ett rent hem

Alla älskar ett rent hem

Anlita en kompetens städfirma och frigör tid att spendera med nära och kära!

Vår vision är att ge Lunds alla hushåll möjlighet att anlita städning och få ett rent fräscht hem till ett överkomligt pris.

Att komma hem till ett nystädat och väldiftande hem är en vardagslyx som allt fler unnar sig.  När du väljer Moppen & Hinken får du trygg service av kompetent personal. Vi är mycket måna om våra medarbetare, har en låg omsättning av personalen och kunder som är mycket nöjda.

Din nya städfirma
Att ha tillgång till en städfirma underlättar vardagslivet eller arbetet för vem som helst. För dig som bor eller har kontor i Lund är Moppen & Hinken firman du inte visste att du saknat. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och anpassar våra tjänster efter de behov som finns i hemmet eller på arbetsplatsen.

Vi utför kontorsstädning, flyttstädning, hemstädning, trappstädning och de flesta andra typer av städning i Lund och Malmö med omnejd, åt privatpersoner och företag. Vi ger dig ett skinande rent hem och kontor, och tid över till annat i din vardag.

Samtidigt som vi får arbeta och försörja oss så får andra heltidsarbetande människor möjlighet att fokusera på det som är viktigt för dem – arbetet på arbetstid och familj/vänner/hobbies på fritiden. Den dyrbara fritiden behöver man inte längre lägga på att skura toaletten eller moppa golven – det gör städfirman medan man ägnar sin uppmärksamhet åt saker som känns mer värdefullt. Var människa på rätt plats är devisen, det vinner alla på!

Flyttstäd eller veckostädning
Veckostädning är en av våra mest populära tjänster. Du bokar då städning på löpande basis. Periodicitet och antal timmar bestämmer du själv.

När det är dags att byta boende kan Moppen & Hinken hjälpa till med flyttstädningen. Kontakta oss så berättar vi mer om hur en flyttstädning går till, och hur du gör för att boka.

RUT-avdrag
När du använder våra tjänster har du rätt till RUT-avdrag. RUT gäller för hushållsnära tjänster som exempelvis städning, underhåll och tvätt. Avdraget ges för arbetskostnad. Kontakta gärna oss om du vill veta mer. Låt Moppen & Hinken i Lund ta hand om städningen. Vi anpassar oss efter ditt livspussel så att du får mer tid över till annat.

Månadens Erbjudande:
Boka hemstädning och få 15% rabatt på första städningen

Hemsida