Låt inte gammal pall ligga och skräpa

Låt inte gammal pall ligga och skräpa

Du ser dem överallt i olika sammanhang, som kan vara alltifrån byggarbetsplatser, i soprum, inne på lager, övergivna i ett gathörn och ja, det tillverkas till och med exklusiv inredning av dem.

Produkten är den klassiska lastpallen tillverkad av materialet) trä och som gjort sig känd för sin gedigna och tåliga konstruktion.

MG Pall är det Göteborgsstationerade företaget som slog upp portarna redan i början av 90-talet. Idag har de sin bas i Arendal på Hisingen inne på området vid Lundby container. Här sysslar företaget med det mesta som rör området pall. De köper upp stora och små partier av pall och pallkragar, även begagnade som i sin tur repareras, kvalitetssäkras och bli som nya igen.

MG Pall är licensierad enligt europeisk standard, vilket innebär att de följer de krav som ställs på pall som används inom Europa.

– Man kan egentligen beskriva hela företaget som en återanvändningscentral då vi varmt välkomnar kunder att lämna in och sälja gammal pall till oss, säger Tobias Andersson verksamhetsansvarig på företaget sedan i maj.

Alla är en potentiell kund
Pall används flitigt inom väldigt många områden i samhället och kundkretsen är därför både privatpersoner och företag som är i behov av att köpa och sälja pall. Genom årens lopp har MG Pall har gjort sig kända i branschen för att erbjuda kvalité, smidiga transporter och att vara kostnadseffektiva.

– Vi satsar mycket på att vara flexibla, där vi kan tillgodose kunder med specifika önskemål som exempelvis kan vara mått som är andra än standard, förklarar Tobias. Vi erbjuder även att hämta upp pall hos kunden fraktfritt om antalet är över 125 stycken.

Tobias ser ljust på framtiden med målet att låta företaget succesivt växa och bli större.

http://mgpall.se/