Tandimplantat ökar livskvaliteten

Tandimplantat ökar livskvaliteten

Tandförluster kan bero på många olika anledningar. Bland äldre är tandlossning en vanligt förekommande anledning.

Tandproteser och tandbryggor har sina fördelar, men kommer även med sina nackdelar. Då kan tandimplantat vara rätt val.

Stefan Ohlsson, leg. tandläkare, firar i år att det var 30 år sedan han satte in sitt första tandimplantat på en patient. Det medför en gedigen kunskap om tandimplantat och tandvård. Hos Stefan Ohlsson med medarbetare får du hjälp med estetisk tandvård, tandblekning, porslinskronor och fasader samt självklart även allmän tandvård.

stefan_ohlsson_skalfasader

Stefan Ohlsson driver Malmö Implantat Grupp

Proteser, tandbryggor eller tandimplantat?
Proteser och tandbryggor har sina fördelar. Men proteser kan kännas besvärliga och svåra att vänja sig vid. Tandbryggor kan fungera bra för vissa, men om majoriteten av tänderna är friska är det onödigt att slipa ner dessa. Hos Stefan hittar du tandimplantat i en rad olika utföranden och prisklasser. Tandimplantat med högre estetiska krav är framförallt populärt bland ungdomar som råkat slå ut sina tänder i en olycka. Äldre väljer många gånger enklare modeller som underlättar tuggandet.

– Oavsett anledning till att en eller flera tänder går förlorade, höjer tandimplantat livskvaliteten, berättar Stefan.

Undvik billigare kopior
Hos Stefan får du garanterat marknadens bästa system av tandimplantat. Tyvärr förekommer det billigare kopior på marknaden. Men det är inget Stefan rekommenderar.

– Jag har valt att enbart jobba med produkter från kompetenta företag som erbjuder vetenskapligt väldokumenterade tandimplantat. Det kan vara attraktivt att välja billigare alternativ pga. just priset. Men ponera att företaget inte finns om några år. Då finns inga garantier på att det kommer finns reservdelar tillgängliga om det skulle behövas. Vilket i sin tur kan bli ohållbart i längden, berättar Stefan.

stefan_ohlsson_implantatLagning med laser är mindre smärtsamt
Hos Stefan har du möjlighet att få dina tänder lagade med laser. Det är ett perfekt alternativ för dig som lider av tandläkarskräck. Lasern är betydligt lindrigare än lagning med borr. Lasern kan även användas för många typer av infektionsbehandlingar; vid exempelvis tandköttsfickor, munsår (herpes) och blekning av tänderna m.m.

Välkommen att kontakta Stefan Ohlsson eller någon av hans medarbetare.

Ring 040-97 5757 eller skickat ett mail här!

eller besök malmoimplantatgrupp.se

malmoimplantat