Välkänd restaurang byter skepnad

Välkänd restaurang byter skepnad

Magnus & Magnus har länge varit känd i Göteborg som en plats med elegant och utsökt mat. Restaurangen har den senaste tiden genomgått en stor förvandling och kommer nu nå ut till en bredare och större publik.

Ett helt nytt koncept är på plats och från den 23 mars kan gästen njuta av en mysig stämning i en spännande och inbjudande miljö. Man vänder sig till vännerna, familjen och alla som vill besöka en öppen och intressant plats, med en hög klass på både mat och dryck.

– Magnus & Magnus ska inte bara vara för de som vill komma hit och få en kulinarisk måltid. Med en helt ny grundtanke både på atmosfären och mat, kommer gästen få en mer fulländad upplevelse än tidigare, berättar Misho Angelovski, krögare och ansvarig för Magnus & Magnus.

Ny interiör och nya idéer
Misho som även driver restaurangerna Cicero och Station 16, har nu under tre års tid haft hand om Magnus & Magnus. Han har länge sett att det finns ett behov av en restaurang där umgänge får ta en större plats. Tidigare har fine dining stått i centrum och man gjort sig ett namn bland Göteborgs krogar. Nu när verksamheten skiftar fokus lägger man hela sin kraft på att förbereda krogen till att möta en bredare publik. En omfattande renovering har pågått sedan nyår och är nu äntligen klar. Innergården där man tidigare haft nattklubb kommer under sommaren bli en plats för mat och möten, där även barnfamiljen skall trivas.

– Jag vill att min egen familj och vänner skall kunna besöka restaurangen och känna sig som hemma. Det skall inte bara vara en trevlig plats för våra gäster utan även för vår personal. De är en del av verksamheten och det ska vara roligt att komma hit och arbeta, säger Misho.

Fortsatt hög nivå på mat och dryck
Magnus & Magnus har idag som mål att skapa en god känsla för gästerna och där ingår givetvis en fantastisk måltid. Maten kommer att hämta inspiration från alla världens hörn, både arabiska, svenska och koreanska råvaror är något som kommer att användas. Genom att kombinera mat från olika länder och kulturer lagar man unika maträtter där en balanserad smak är i centrum. Till det här ingår givetvis välsmakande drycker av olika slag. Sangria med variation på kryddblandningar och på färg kommer att vara en stor del av dryckesutbudet.

– Maten är fortfarande centralt på restaurangen och det ska bli spännande att utforska nya smaker och ingredienser, avslutar Misho.

Se www.magnusmagnus.se och www.facebook.com/magnusochmagnus för nyheter och mer information.