Vill du bada som fotbollseliten?

Vill du bada som fotbollseliten?

En sommar fylld av fotboll, lata dagar i solstolen eller regn som faller ner inslukad av boken i handen. Vad kan egentligen bli bättre?

Under sommaren är det många som går i pool- och spabadstankar; ett garanterat sätt att få ut maximalt med njutning av sommarhalvåret. För Magisk Pool & Spa innebär det högtryck på förfrågningar.

När det är dags att förverkliga drömmen om en pool eller ett spabad är det många frågetecken som först behöver rätas ut. Förarbete på tomten, finansiering, vilken modell och vilket materialval – är bara några av funderingarna som många har. När det sedan kommer till att välja vem man ska kontakta som leverantör av den nya poolen eller spabadet gäller det att tänka till. Att många väljer kontakta just Magisk Pool & Spa beror helt enkelt på att de i sitt utbud har flertalet lösningar med fördelar som är svåra att konkurrera med.

– Tanken med vårt utbud är att vi ska ha något för alla som är intresserade av pool eller spabad. Idag är ungefär hälften av alla pooler vi säljer i glasfiber. Anledningen som gör att många väljer dem är att de är väldigt smidiga och vanligtvis är exempelvis trappan redan inbyggd i konstruktionen. Därtill är en hög hållbarhet och snabb installation ytterligare några av fördelarna. Men när det kommer till glasfiberpoolerna har man inte möjlighet att anpassa måtten. Om man önskar mer flexibilitet rekommenderas istället en stål- eller betongpool, berättar Jonas på Magisk Pool & Spa AB.

Stålpoolerna från Magiska Pool & Spa är perfekt för dig som vill anpassa poolens utformning. Utformningen går att skapa i alla tänkbara mått som du kan tänkas drömma om. Oavsett om det är en klassisk rektangulär pool, en unik ”barbapapa”, en cirkel eller annan form. Därtill är stålet som används hela 2mm tjockt vilket även gör den helt självbärande ovan jord.

För dig som istället har siktet inställt på en klassisk betongpool finns det två versioner att välja mellan. En s.k. Thermopool har frigolit i väggarna som gjuts in. Denna metod är något billigare och billigare i drift än den klassiska betongpoolen. Men för dig som är intresserad av att lyxa till det ordentligt finns MAGIclassic som är helt anpassningsbar och som därtill endast kräver 15 cm schaktutrymme runtom. Något som innebär ett mindre ingrepp på tomten än för andra alternativ. Därtill kan MAGIclassic göras smart med hjälp av iMAGI – systemet som innebär att du kan styra allt från belysning, värme, PH- och klorhalt, rengöring m.m. via en app. i telefonen.

Enda spabadet med infinity edge
Ibland finns dock kanske inte riktigt utrymme på tomten för att installera en pool. Då kan det hända att ett swimspa eller spabad är ett bättre alternativ. Som tur är har Magisk Pool & Spa även några av marknadens i särklass bästa swimspa samt spabad att erbjuda. Swimspa & spabad från Coast Spas erbjuder nämligen många fördelar som få idag kan konkurrera med.

– Coast Spa är en fantastisk tillverkare som dels erbjuder gott om anpassningsmöjligheter för oss återförsäljare, så att vi kan utforma baden just efter kundernas behov och önskningar. Därtill är de ensamma om att erbjuda spabad med vattenfall, mer känt som infinity edge. Spabaden väger även runt 100–150 kg mer än konkurrenterna. Det innebär helt enkelt att mer isolering och glasfiber används. Kvaliteten är så pass hög att de erbjuder livstids garanti på själva karet. Vi rekommenderar alltid att man använder rengöring från AquaFinesse. Och gör man det med Coast Spas spabad så omfattas även rengöringspumparna av livstids garanti, vilket vi är helt ensamma om, avslutar Jonas.

www.magiskpool.se kan du läsa mer om det omfattande utbudet av pooler och spabad. Vid frågor är du välkommen att höra av dig på 0171-15 25 30 eller via genom att maila info@magiskpool.se