Snickarglädje i Göteborg

Snickarglädje i Göteborg

Dagen man ska anlita en snickare eller målare, vet man knappt vart man ska börja. Idag finns det en uppsjö av byggföretag som erbjuder sina tjänster. Så vilket företag man ska anlita som kund kan tyckas förvirrande.

Men de allra flesta förlitar sig på rekommendationer från andra tidigare kunder, vilket är helt rimligt. Bra utförda jobb genererar mer jobb, det vet Lennart som driver LG Snickeri & Måleri i Göteborg.

Lennart Gustafsson startade företaget LG Snickeri & Måleri redan i början av 90-talet, men han hade dessförinnan arbetat som snickare och målare i större delen av sitt yrkesliv. Under åren som passerat har han hunnit skaffa sig lång och samlad yrkeserfarenhet inom snickeri och måleri. Idag erbjuder LG Snickeri & Måleri alla typer av tjänster inom bygg. Alltifrån det lilla altanprojektet till totalentreprenader. Där allt ingår som rör nybyggnation, renovering, om/tillbyggnation, finsnickeri och inom-utomhusmåleriarbeten.

– Inom de områden där vi inte har kompetens som exempelvis; rörläggare och VVS, plattsättare och el har vi samarbetspartners som vi anlitar. Det är egentligen ingenting som kunden behöver tänka på, då vårt företag står för hela entreprenaden och det är en slutfaktura som gäller för kunden, förklarar Lennart.

Det har hänt mycket i branschen genom årens lopp, fortsätter Lennart. Bättre, mer ergonomiska maskiner har utvecklats, och färgen som används innehåller inte samma giftiga kemikalier som den gjorde förr.

Idag utför LG Snickeri & Måleri sina tjänster i hela Göteborg med omnejd. Där kunderna består av både privatpersoner och företag.

Noggrannhet lönar sig
Enligt Lennart är det några saker som är extremt viktigt att alltid ha med sig för att få nöjda och sedan även nya kunder- Utför alltid grundarbetet noggrant från början och ha en god och ärlig dialog med kunden genom hela projektet.

– Vi är inte billigast, men vi är duktiga och lämnar aldrig en arbetsplats halvfärdig. Det ska vara rent och snyggt efteråt och en nöjd kund som resultat. Efter att en byggare eller målare utfört ett jobb vill man att resultatet ska vara grundligt utfört och hålla år efter år, säger Lennart.

Avdragsgilla tjänster
Jovisst kostar det en slant att måla eller bygga om, men det kommer garanterat bli bättre att låta ett proffs med yrkeserfarenhet göra jobbet. För dig som är kund finns ROT-avdraget som ger dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om.

LG snickeri & måleri
Adress: Lilla Mysternavägen 12
425 65 Hisings Kärra
Kontakt: 0705-606306
Mail annicag66@gmail.com