Med rätt kunskap och rätt produkter

Med rätt kunskap och rätt produkter

På Lasses Färg & Tapeter i Båtsmanstorpet i Askim tillhandahåller man ett brett sortiment av marknadens bästa premiumprodukter för husets alla ytor, såväl invändigt som utvändigt, och det till mycket bra priser.

Med ett långt och gediget kunnande sedan 80-talet har ägarna Mats Dolk och Conny Jacobsen över 30 års erfarenhet i branschen.

-En stor del av vårt jobb och det vi ser som viktigt är vår förmåga att vägleda kunden till de produkter som är rätt för just dem och deras behov. Det märker vi också att kunderna uppskattar och behöver, berättar Mats.

Till Lasses Färg & Tapeter kommer såväl privatpersoner och hemmafixare som professionella hantverkare och företag för sina inköp. Med ett bra läge endast fem minuter med bil från Billdal, Hovås, Kullavik, Frölunda och Sisjön har den trevliga och välsorterade butiken legat här sedan tre år tillbaka efter flytten från Ruddalen.

Vattenavvisande och självrengörande fasadfärg
Här finns ett stort utbud av färg för träfasader och altaner samt invändigt för tak, vägg och snickeri.

-Vår huvudleverantör av färg är Jotun för vilka vi är auktoriserade återförsäljare. Nytt för i år är deras fasadfärg Demidekk Infinity som är den bästa fasadfärgen på marknaden och som håller glans och kulör längst, säger Mats.

Jotun som tillverkar färgen utför olika vetenskapliga tester på testfält och i labb där färgen exponeras i olika miljöer med fukt och solljus. Resultatet är en vattenavvisande och självrengörande färg med extremt liten smutsupptagning och skydd mot beväxning av svartmögel och alger.

Här finns även ett stort sortiment av fina högkvalitativa trägolv och laminat, högtryckslaminat och vinylclic samt heltäckningsmattor från Polytuft och när det kommer till tapeter är urvalet mycket stort. De flesta tapetpärmarna och provrullarna går bra att låna hem en dag eller två.

-Det är viktigt därför att när du tittar på prover i butiken är det inte säkert att det får rätt återgivning jämfört med när du sedan kommer hem. Man måste se varan i den miljö i vilken den ska sitta, säger Mats och berättar att man på Lasses Färg & Tapeter också har egen entreprenad med målare och snickare.

-Det är många som tacksamt väljer den tjänsten, och med ROT-avdraget blir det ju inte så dyrt heller, säger Mats avslutningsvis.

www.lassesfarg.nu

Följ Lasses Färg på Instagram (lasses.farg_batsmanstorpet) och Facebook (Lasses Färg & Tapeter Båtsmanstorpet)

DEMIDEKK Infinity Självrengörande

DEMIDEKK Infinity – Skydd mot beväxning

DEMIDEKK Infinity – Vattenavvisande