Trendig konst som inte kostar skjortan

Trendig konst som inte kostar skjortan

Det råder en stor efterfrågan bland gemene man att finna konst inom det så kallade ”mellanskiktet”.

Med det menat konst som inte är massproducerat via de stora företagsjättarna, eller konst som man inte har råd att köpa från galleriorna. Snygg konst som inte kostar skjortan helt enkelt.

– Vårt koncept bygger på att erbjuda ett brett utbud utav modern och färgstark konst där alla skall kunna hitta något som faller dem i smaken och som man faktiskt också har råd att köpa, säger Mikael Friberg som är grundare av Konstlagret.

I Konstlagrets galleri på nätet finns över 700 stycken olika unika motiv att välja mellan. Här finner man vackra oljemålningar, unik abstrakt konst, färgstarka tavlor, collage, akvareller och plåttavlor. Motiven föreställer allt ifrån människor och djur till landskap och stadsmiljöer.

– Varje tavla är målad och tillverkad för hand av erfarna konstnärer vilket gör varje tavla unik. Det är hantverket som ger konstverket dess riktiga charm, säger Mikael Friberg.

Handla på nätet
Ingen har nog gått miste om att mycket av våra inköp idag går via nätet. Tavlor och konst är inget undantag.
– Det finns en enorm enkelhet att kunna beställa i lugn och ro framför datorn när man får tid över, menar Mikael. Tavlan levereras fraktfritt till närmsta ombud, där man kan hämta ut de Målningen levereras färdig uppspänd på en ram och klar till att hängas upp på väggen.

Nyheter varje månad
En viktig del i Konstlagrets helhetskoncept är att erbjuda sina kunder nyheter i sortimentet varje månad som delvis följer säsongen och inredningstrender.
– Givetvis har vi ett bassortiment med de motiv som vi säljer mycket av. Dessa ser vi alltid till att vi har i sortimentet, tillägger Mikael.

Det är också möjligt att göra en specialbeställning om man har ett eget motiv eller ett foto som man vill ha en egen målning av. Kanske vill man få sommarstugan avbildad i en vacker akvarellmålning. Eller varför inte bröllops- eller familjefotot.
– Letar du efter en tavla målad av en skicklig konstnär till ett bra pris kan vi garanterat hjälpa dig, fortsätter Mikael.

Galleri utanför Varberg
Största delen av försäljningen sker idag via Konstlagrets webbshop.
Galleriet som är beläget i Åskloster strax utanför Varberg går att besöka om man hör av sig innan. Med jämna mellanrum anordnas även olika typer av vernissager där allmänheten är mer än välkommen.

Se öppettider och nyheter på hemsidan och sociala medier. Men framförallt passa på och unna dig en Vernissage Online på www.konstlagret.se