Märkeskläder till låga priser

Märkeskläder till låga priser

I en tid när internethandeln slår ut alltfler småbutiker håller Klädknallen ändå flaggan högt med sitt koncept av märkeskläder och jeans till riktigt bra priser.

Detta trots att man har sin butik ”mitt ute i ingenstans” som ägaren Lina Sveistrup själv uttrycker det.

-Vi ligger ju vid Östadsvägen i Björboholm strax utanför Gråbo men vi märker ju att många av våra kunder kommer från när och fjärran på grund av våra priser, säger hon.

Butiken har funnits här i 38 år, och Lina tog över som ägare för snart tre år sedan. Den tidigare ägaren Ulf jobbar kvar och det är Lina och han som arbetar i butiken.

-Jag hoppas att jag ska kunna driva den lika bra som de tidigare ägarna och att vi ska kunna sälja kläder i många år framöver. Kundkontakten är det roligaste med detta, och vi jobbar mycket med servicen, berättar hon, och fortsätter:

-Många kommer för att i lugn och ro kunna få hjälp att hitta rätt plagg, och till skillnad från när man handlar på nätet provar man ju ut kläderna ordentligt innan här.

Bra på jeans
På Klädknallen är man särskilt specialiserade på jeans, och fina märken som Lee, Levis och damjeansen Tasty är mycket populära. Solidjeansen som passar ungdomar men även upp i åldrarna är också efterfrågade med sin tuffa passform och fina stretch.

-Vi är bra på att se vilka mått och vilken typ av byxor som passar kunden. Sedan kan jag tycka att det är väldigt roligt att kunna ta fram något plagg kunden egentligen inte tänkt sig prova men sen testar och vill ha, säger Lina som berättar att de också har många stamkunder.

-En del av dem köper ju i stort sett alla sina kläder här eftersom de hittar bra här, och vi har ju i stort sett allt utom skor. En del av våra stamkunder kommer till och med in med bullar och muffins eller nyfångad fisk ibland och vi får jättemycket positiv feedback från dem, berättar Lina.

Stort utbud
Klädknallen jobbar också med märken som Soya Concept, Cecil samt Caramelle Fashion på damsidan som lockar en bred kundkrets. Man har även Björn Borg-kalsonger samt logo-Tshirts och hoodies från Lee och Levis för både dam och herr. Allt till samma förmånliga priser.

Klädknallen som har öppet torsdagar till söndagar brukar dessutom ha två reor per år, en sista helgen i januari och en sista helgen i juli.

-Vi väljer själva vilka märken vi säljer och det är också en rolig del av jobbet. Det kommer mycket nya varor och nyheter läggs upp i butiken varje vecka. Det är alltid kul med vårnyheter med härliga färger och mycket roliga mönster både på skjortor och toppar, säger Lina avslutningsvis.

https://sv-se.facebook.com/Kladknallen/