Produkter för livet i trädgården

Produkter för livet i trädgården

Vad har du planer inför den kommande utesäsongen?

När det kommer till livet i trädgården har Kariba Plast produkterna som garanterat underlättar livet utomhus – oavsett om du bara vill ha en altan som är mindre utsatt för vind eller önskar att odlingarna får vara i fred.

Efterfrågan på vindnät har ökat markant de senaste åren. Om du är på jakt efter några av marknadens mest högkvalitativa vindnät för altanen eller häststallet, erbjuder Kariba Plast ett brett urval av lösningar.

– Alla våra nät har väldigt lång hållbarhet och är väldigt effektiva på att filtrera bort störande vind på exempelvis altanen. Plastnäten från Kariba Plast tål såväl solens ljusstrålar som lekande barns utomhusaktiviteter. Plastnäten är även väldigt snälla mot plånboken jämfört med alternativa lösningar för att bli kvitt vinden. Därtill är näten estetiskt tilltalande och väldigt enkla att montera, berättar Ralf.

Håller skadedjur borta
Men Kariba Plast är inte bara experter på vindnät. Bland produkterna hittar du även nät som håller skadedjur borta. För trädgårdar och uteplatser finns bl.a. gnagar- och rådjursnät och för restauranger, som har problem med exempelvis duvor, finns klassiska voljärnät m.m.

– Vi har ett brett utbud av nät för olika ändamål. Under våren och sommaren är våra växthusplaster väldigt populära. Vi har speciella odlingsnät i väldigt tunn plast som används för att skydda odlingar från insikter så som kålfjärilar, fortsätter han.

Stort utbud av plastprodukter
Kariba Plast AB har funnits sedan 1965. När familjen Sjöblom tog över företaget 1969 var det med syfte att fortsätta utvecklingen av affärsidén. Ralf Sjöblom har drivit företaget sedan 1995, och efter hans övertagande började Kariba Plast fokusera alltmer på trädgårds- och övriga plastnät.

– Vi erbjuder självklart fortfarande egentillverkad kvalitetspresenning från Skåne. Numera går det även att måttbeställa presenningen. Men utöver det har vi stort fokus på andra plastprodukter lämpade för såväl mindre trädgårdar som stora lantbruk, berättar Ralf.

Sortimentet består idag av bl.a. ftalat- och tungmetallsfria presenningar, pallöverdrag, skyddshuvar, plasthuvar, växthusfolier, trädgårdsfolier, gjutslangar, trädgårdsnät, vindnät, lantbruksfilm, poolpresenningar, runda presenningar samt en mängd tillbehör så som kapellstroppar m.m.

www.kariba.se hittar du mer information. Har du frågor är du välkommen att skicka ett mail till info@kariba.se eller ringa 0761-836668

Få pli på rotskotten!
Odlar du bambu i trädgården? Många växter är vackra men kommer med en stor nackdel – rotskott som är svåra att tämja. Med en rotspärr från Kariba Plast kan du se till att växtligheten håller sig till området du väljer.