45 år av synlighet

45 år av synlighet

När det kommer till synlighet gäller det att våga. Helene på 45-årsjubilaren JH-Reklam gör just det.

Hon hjälper verksamheter som vill synliggöra sig på nytänkande sätt. Helfoliering av exempelvis firmabilar samt unika skyltar är tydligt sammankopplade med det ökande intresset för att sticka ut.

Med tanke på det brus av intryck som idag råder, gäller det att tänka annorlunda för att bli sedd och ihågkommen. Helene Högström-Salomonsson brinner för att hitta de lösningar som företag kräver. Och för henne har alla uppdrag sin charm, men de uppdrag där hon behöver utmana sig själv är något hon trivs med extra bra.

— Idag ska jag exempelvis täcka en stor vägg bakom ett glasparti med ett budskap i ett köpcentrum. Det som gör det lite extra klurigt är att det bara finns ca 40 cm utrymme mellan väggen och glaset. Det får därför inte plats någon vanlig stege och jag kan omöjligt klara uppdraget utan hjälpmedel. Min tanke är att helt enkelt bygga en egen stege. Det är roligt med utmaningar som kräver att jag tänker till lite extra, berättar hon.

För Helene och JH-Reklam varierar uppdragen från stort till smått. Emporia, Scandic Star och Allas fotvård är bara några av de företag som idag tar hjälp av JH-Reklam för att skapa synlighet. Men när det kommer till just synlighet är det extra viktigt att tänka ett steg längre idag.

— Den stora mängd intryck som vi möts av kräver att man som företag vågar för att nå igenom. Jag har exempelvis märkt av att helfolieringar av bilar ökat i intresse på senare år. Helfolieringen innebär inte bara att en firmabil kan få ett unikt utseende med önskat budskap, det gör även att andrahandsvärdet blir högre tack vare folieringens skyddande egenskaper för lacken. Helfolieringar och annan bildekor, så som logotyper, har en väldigt lång livslängd, berättar hon.

JH-Reklam hjälper dig med det mesta inom tryckartiklar och dessutom i de flesta olika material. Utöver folieringen av bilar är även tillverkningen av skyltar en populär tjänst. Så oavsett om du behöver enkla namnskyltar eller täcka en hel vägg med ett budskap så har JH-Reklam kompetensen.

www.jh-reklam.se kan du läsa mer om hur Helene och JH-Reklam kan hjälpa ditt företag att synas på nytänkande sätt. Vid frågor kan du höra av dig på 0706-048048 eller via ett mail till jhreklam@tele2.se 

JH-Reklam fyller 45 år
JH-Reklam grundades 1968 och tog sin nuvarande form i ett garage i Södra Sandby år 1973. Och trots att mycket har hänt sedan starten i form av bl.a. tekniska lösningar, så drivs verksamheten fortsatt från samma, men betydligt större, garage – efter omgående ombyggnation samma år gjordes garaget nämligen 90 kvm stort. Sedan 2010 drivs verksamheten dock vidare av Helene, grundaren Jan Högströms dotter.