Influencer, plus size-modell och medium

Influencer, plus size-modell och medium

Charlotta Lönndahl är mediet med många strängar på sin lyra. Operasångerska, influencer, plus size-modell och medium.

Med sitt framgångsrika företag Charlottas Medium erbjuder hon bland annat healing, coachning, tolkning av tarotkort och sorgbearbetning. Det andliga stödet har varit till stor nytta under Coronatider som för många skapat ett slags vakuum med ensamhet som följd.

Charlotta beskriver sig själv som andlig influencer, hon är väl synlig på sociala medier, hon bloggar och driver dessutom en egen Youtubekanal. Utöver det så är hon även plus size-modell, utbildad par- och sorgeterapeut samt har en bakgrund som turnerande operasångerska med tvåfaldiga kungastipendiat! Som medium använder Charlotta all sin kraft och energi till att du ska få hjälp att välja rätt i livet. Hon hjälper dig att hitta nycklarna till välbefinnande, andlighet och framgång.

Att hjälpa andra hitta svaren
– Mitt företag och företagande går ut på att hjälpa andra genom att använda alla mina kunskaper och genom att arbeta med min kropp. För ett medium är kroppen instrumentet, man är en mellanhand som filtrerar och ser vad personen ska ha för information och ger utefter det råd och tips, berättar Charlotta. Charlotta berättar att hon även spår i tarotkort, utövar kristallhealing, håller i seanser, kommunicerar med djur och ger råd och stöd till de som behöver.

– Det handlar hela tiden om att hjälpa andra. Tarotkort är bara en karta men som medial kan man tolka och se svaren. När jag utövar kristallhealing så använder jag mig av Super Seven Stone, som är den mest starka och mest ovanliga. Vid healing så kopplar man upp sig mot personens kropp. Healing handlar om att förflytta och omvandla energi, från en plats till en annan, förklarar Charlotta.

På Charlottas hemsida kan man enkelt boka tid om man är i behov av råd och stöd eller är intresserad av healing och spådomar med tarotkort. Charlottas Medium erbjuder även tjänster via telefon och mejl.

Prästgården med tre andar
Charlotta sprider sin energi vart hon än går och på frågan var Charlotta själv får sin energi ifrån så berättar hon bland annat om sitt hem: en gammal prästgård med tre inneboende andar.

– Jag hämtar väldigt mycket energi platsen jag och min man bor på, vi har även tre andar som vi låter vara kvar, de hjälper oss, säger Charlotta avslutningsvis och tillägger:

– Man får väldigt mycket energi av att hjälpa andra.

Kontakt:
Instagram: @charlottasmedium
Blogg: charlottasmedium.com
Vlogg: https://www.youtube.com/user/TheRokokotant
Hemsida: charlottasmedium.com