NW storsatsar på InBody

NW storsatsar på InBody

90% av dem som tränar på gym är inte nöjda med resultatet. Enligt Michael på InBody, exklusiv återförsäljare av maskinerna i Sverige, stämmer resultatet i undersökningen bra överens med de mätningar han gjort.

Det räcker nämligen inte att träna mycket. Läs vidare för att få reda på hur du gör för att förbättra kvaliteten på träningen genom kroppsanalyser.

 De flesta har någon gång hört att det inre bukfettet är den sämsta formen av fett i kroppen. Och det faktum är att det inre bukfettet i allra högsta grad är en av anledningarna som gör att många inte uppnår de resultat man önskar sig på gymmet. För bara för att man tränar mycket betyder det inte per automatik att hälsan är bra. Något så enkelt som en kroppsanalys kan ge dig en överblick över hur det egentligen står till med hälsan.

– Någon som tränar mycket kan exempelvis ändå ha mycket inre bukfett. Och det behöver inte synas utanpå. Kost och stress är viktiga faktorer som bidrar till just bukfettet. Och som många vet lever vi generellt sett ganska stressiga liv idag. När det kommer till hälsan gäller det därför att hitta en bra balans. En kroppsanalys är ett bra sätt att få en överblick över hur kroppens sammansättning faktiskt ser ut. Det blir mycket enklare att jobba mot ett mål när man har en tydlig bild över vad som faktiskt hindrar en från att nå de resultat man vill, berättar Michael Mece på InBody Sweden.

Inte bara elitidrottare
På Bosön tränar elitidrottare dagligen för att pricka den optimala tävlingsformen. Här används idag en InBody 770 för kroppsanalyser. I en elitidrottsmiljö är en exakt överblick över kroppens sammansättning av vätska, muskler och fett nämligen ett måste. Men kroppsanalyser är inte bara bra för elitidrottare. Intresset för InBodys precisa kroppanalyser ökar snabbt och Michael utbildar kontinuerligt nya användare av maskinerna. Kroppsanalyser från InBody används idag av allt från personlig tränare, kostrådgivare, dietister till andra typer av hälsoentreprenörer.

Analysmaskinerna från InBody består av modern teknik som mäter kroppens sammansättning via olika frekvenser. En analys tar under en minut och kan göras med kläderna på. För att hålla koll på din utveckling rekommenderas en ny mätning en gång i månaden. Noggrannheten på kroppsanalyserna är hela 98.6% och garanterar därför en exakt överblick över eventuella problemområden som finns i kroppen.

www.inbodysweden.nu kan du läsa mer om maskinerna som ger dig en precis överblick över kroppens sammansättning. Vid frågor kan du höra av dig på 0709-21 55 01 eller via att mail till info@inbodysweden.nu

Klicka här för att komma till listan över alla testcenter som finns i Sverige

Nordic Wellness storsatsar på medlemmarnas hälsa

Idag finns kroppsanalyser signerade InBody att göra på många gym runtom i landet. Bl.a. 18 Nordic Wellness-gym erbjuder idag analyser som gör att du får detaljerad information om kroppens sammansättning.