Unikt second hand koncept på Hisingen

Unikt second hand koncept på Hisingen

Hyllis är en secondhand och inomhusmarknad på 1400m2. Här finns ett stort varierat utbud och en mysig stämning.

Butiken är belägen i Kville på Hisingen och lockar såväl retro och vintage intresserade som antiksamlare, studenter eller barnfamiljer på jakt efter billiga märkeskläder.

Butiken startades 2017 och drivs av Anna Gröning och Fanny Algenäs som båda vill få fler människor att vara miljösmarta genom att köpa och använda secondhand prylar. Att välja möbler, prylar eller plagg som någon annan tröttnat på är att vara miljösmart. När vi till exempel återanvänder kläder sparas massor med energi, kemikalier och vatten.

Vill du återbruka och samtidigt tjäna pengar?
Har du porslin, elektronik, kläder, leksaker och böcker som du inte behöver mer? Istället för att kasta användbara saker som du inte längre har någon användning för, kan de vara “guld värda” för någon annan. Samtidigt medverkar du till att bevara miljön på ett klimatsmart sätt. Hyllis säljer på ett enkelt sätt alla prylar åt dig.

Hur går det till?
Du bokar en försäljningsplats hos Hyllis som sedan prismärker dina varor med streckkodsetiketter. Etiketterna är kopplade till dig och de uppgifter du lämnar till oss. Hyllis redovisar din försäljning och du får dina försäljningspengar insatt på ditt konto.

Tjäna pengar till skolresan eller till föreningen
Hyllis lanserar nu ett enkelt, snabbt och riskfritt koncept för alla skolklasser och föreningar i Göteborg. Hela klassen eller föreningen kan samla ihop sina, familjens eller vänners saker som ej används och sälja dessa på Hyllis inomhusmarknad. Tillskottet till den gemensamma kassan kan bli stort när alla hjälps åt i gruppen. Det är dessutom kul och miljövänligt.

Ofta blir det en hel del saker när man frågar om familj och vänner vill bidra med prylar som de ej vill ha eller behöver längre. Det mesta går att sälja som till exempel leksaker, kläder, sportprylar, böcker, spel och filmer med mera. Varorna som inte blir sålt kan sparas till nästa loppis eller skänkas till välgörenhet.

Fördelar med Hyllis koncept!
– Ni slipper arrangera loppmarknad med alla de kostnader för lokaler, reklam samt det arbete som det innebär att stå själva och sälja.
– Hyllis har öppet och säljer åt er 6 dagar i veckan. Hyllis redovisar dagligen och betalar ut pengarna när kunden checkar ut sin hylla.
– Antingen så prismärker man själv hemma och fyller sen på sin hylla i butiken eller så sköter Hyllis all märkningen.
– Det är kul och populärt att sälja och köpa på Hyllis stora inomhus och secondhand marknad. Dessutom är det miljövänligt och smart att återanvända gamla prylar.

Hyllis Second Hand & Inomhusmarknad
Gamla Björlandavägen 3, 417 24 Göteborg
Öppettider tisdag-fredag 11–18
Lördag & Söndag 11–16
Telefon: 031–440035

Gå in på Hyllis hemsida för att se priser och boka en plats.
www.hyllis.se