Hemleveranser av kvalitetsprodukter för hund, katt och häst

Hemleveranser av kvalitetsprodukter för hund, katt och häst

Leslie-Anne Bergqvist har lång erfarenhet djur och i synnerhet hundar. I över 30 år har hon och hennes man Lars bedrivit uppfödning av långhårsrasen Shih Tzu, via deras välrenommerade kennel Ziams, som är belägen i Åsa utanför Göteborg.

Genom årens lopp har deras kennel bland annat blivit tilldelade Hamilton banketten, som är den finaste utmärkelserna man kan vinna i utställningsvärlden. Deras hundar har också vunnit över 80 champions i Sverige.

– När man bedriver uppfödning av hundar som både ska avlas, ställas ut och har lång päls, är man väldigt noggrann med att man använder pälsvårdsprodukter och foder av högsta kvalitét. Det är två komponenter som på sätt och vis även hänger ihop, säger Leslie-Anne.

Idag är Leslie-Anne unik återförsäljare i Sverige av den amerikanske pälsvårdsserien Cindra och True Iconic, som hon säljer via sitt företag Stillton. Här kan man välja och vraka mellan mängder av olika produkter som är anpassade för olika typer av pälsar. Alltifrån schampon, balsam, sprayer med mera.

Dessutom är hon återförsäljare åt den populära fodertillverkaren Husse, som även erbjuder hemleveranser till sina kunder. Att kunna få sina varor hemkörda direkt till dörren är en mycket uppskattad tjänst bland djurägare som är boende i Kungsbackaområdet och Halland.

– Har man egna djur och arbetar med dem som jag gör är det också lättare att promota de produkter som jag själv använder och som jag vet att mina djur älskar. Jag använder många av produkterna från Stillton-serien till mina utställningshundar och har under flera års tid enbart gett dem foder från Husse, säger Leslie-Anne.

Husse används flitigt bland uppfödare runt om i landet och har framförallt blivit populärt och de har gjort sig kända för sitt breda utbud av kvalitetsfoder och fullsortiment av produkter till hund, katt och häst.

Stärker tarmfloran och på så vis även immunförsvaret
Precis som vi människor kan våra fyrbenta vänner också ha känsliga magar, vara glutenintoleranta, ha allergier eller diarré, problem med sina tänder med mera. En enkel och långsiktig lösning för att slippa dyra veterinärbesök är att ge djuret bra, näringsrik mat som innehåller massa goda mikrobakterier för deras magar. Ingen garanti för att hunden, katten eller hästens hälsa förstås förbättras, men ett bra foder ger väldigt mycket bättre förutsättningar för djuret än näringsfattigt ”lite billigare foder”.

– Våra hundar är ganska kräsna och nöjer sig inte alltid med vad som helst. Vi har tidigare provat runt bland olika foder och självklart kan det vara individuellt vad vissa hundar tycker om och inte, men foder från Husse är de väldigt förtjusta i, säger Leslie-Anne.

Produkterna från Husse finns i flera olika serier anpassade till olika raser och för hundar som är mindre aktiva, överviktiga eller har lätt att gå upp i vikt, har känsliga magar, allergier eller har uppnått en viss ålder.

– Men det finns också mängder av produkter även för hundar, katter och hästar som inte har några problem alls, utan bara föredrar bra mat, säger Leslie-Anne.

I Husseserien finns även andra spännande produkter, som exempelvis Tass Plus som är ett bivax som skyddar tassarna och lindrar spruckna trampdynor (perfekt i kylan), kräm med helande och desinficerande egenskaper som kan strykas på småsår och liknande, pälsvårdssprayer, godis, kosttillskott och mycket annat.

Husse.se
Beställ dina varor från Husse direkt via kungsbacka@husse.se
Eller ring 0706 – 58 18 37
Är du osäker på vilken produkt som passar ditt husdjur bäst? Ring och få guidning att hitta rätt produkt för ditt husdjur anpassat efter ras, ålder, vikt, aktivitetsnivå och hälsa.
Produktionsprocessen vid tillverkning av Husses foder övervakas noga, testas och kontrolleras. I processen tas hänsyn till miljö, natur och djurens behov.
Stillton
Läs mer om Stilltons unika pälsprodukter https://stillton.se
Besök oss i monter B0124 på My Dog