Husbyggen Väster firar 20-årsjubileum

Husbyggen Väster firar 20-årsjubileum

Husbyggen startades 1998 av Göder Bergermo och drivs nu av Richard Bergermo.​​

Idag omsätter man drygt 70 miljoner kronor och har mer än 40 anställda när man går in på det tjugonde året i branschen.

Husbyggen Väster AB är ett komplett byggserviceföretag där fokus är alla byggrelaterade arbeten med befintliga fastigheter. Verksamhetsområdet sträcker sig från Marks kommun och Kungsbacka i söder till Stenungssund med omnejd i norr.

– Vi har som mål att vara den självklara partnern för den som vill förvalta och utveckla sina fastigheter, säger Richard Bergermo

Snabbt och effektivt
Man erbjuder privatpersoner en personlig, snabb och effektiv hantering av reparations- och underhållsarbeten. I de fall när du som privatkund vill bygga nytt, bygga om eller på annat sätt förbättra ditt boende, kan man utföra de tjänster som du önskar.

– Vi har en organisation som är anpassad och utbildad för att kunna hantera och åtgärda de flesta problem som kan uppstå med ett boende, säger Richard.

Välutrustade Servicebilar
Husbyggen Väster utför även byggservice och entreprenader åt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och industri. Samt reparationsarbeten, reparerar försäkringsskador, ombyggnader och tillbyggnader för privata villaägare och bostadsrättsinnehavare.

– ​​​​​Våra hantverkare är erfarna och vana av att arbeta i hem och lokaler med pågående verksamheter. Med 40 stycken välutrustade servicebilar kan vi hålla en hög servicenivå. Vi tror på att genomföra våra projekt i god samverkan med kunden och arbetar därför långsiktigt med att utveckla våra kundrelationer, medarbetarnas kompetens och att optimera byggprocessen, avslutar Richard.

http://www.husbyggenvaster.se

Husbyggen Väster I Backa Bergögata 6 I 422 46 Hisings Backa I T 031-742 33 00