Bo mitt bland Göteborgs nöjen

Bo mitt bland Göteborgs nöjen

Med 500 m till Liseberg och endast 300 m till Götaplatsen, Scandinavium, Ullevi och Heden ligger boendet med kanske stans bästa läge.

Hotel Lorensberg är ett familjeägt och charmigt 3-stjärnigt hotell där du får en bekväm vistelse bara ett stenkast ifrån Göteborgs alla nöjen i sommar.

Hotel Lorensberg startade sin verksamhet i slutet av 1930-talet och har kommit att bli ett populärt boende som inte minst är uppskattat för sin bekväma placering. Beläget på Berzeliigatan 15 befinner du dig nämligen mitt i stadens kulturrikedom.

– Läget är fantastiskt med promenadavstånd till det mesta som händer i Göteborg. Det är bara några hundra meter till Avenyn och hela stadens evenemangsstråk. Många av våra gäster väljer oss för att de helt enkelt vill somna och vakna upp på en av Göteborgs bästa utgångspunkter för vidare upplevelser, säger Camilla Hannen marknadschef på Hotel Lorensberg.

Underhållande kultursamarbeten
Hotellet har en lång historia kopplad till Göteborgs teaterverksamhet, och som gäst har man gångavstånd till bl.a. Lorensbergsteatern, Göteborgs konserthus, Stadsteatern och Lisebergsteatern. Det finns mycket att uppleva i Göteborg under sommartid. Hotellet säljer biljetter till en rad upplevelser, bl.a. Skärgårdsbåtar med middagskryssningar, Paddan-båtarna, Hop on Hop of bussarna. De som vill kan istället köpa ett Gothenburg pass, där man får tillgång till flera upplevelser med ett och samma kort. För familjen som vill besöka Liseberg och Universeum finns självklart också bra erbjudanden.

– Göteborg är verkligen en evenemangstad och det kan vara skönt att ha biljetter innan och slippa stå i kö till saker, och i synnerhet om man är en barnfamilj och ska till Liseberg exempelvis brukar detta vara väldigt uppskattat, säger Camilla.

Boka Höstens paket redan nu
En annan fördel är att du kan boka boende hos Hotel Lorensberg och biljetter till bra paketpriser. Under hösten är bland annat ”Park Lane Rock Show” aktuell, som är en krogshow i toppklass med tre rätters middag.

– Under september och oktober kommer även succéföreställningen ”Macken – TV-serien på scen” tillbaka till Lorensbergsteatern, för att spela de ”sista föreställningarna” hemma i Göteborg, säger Camilla.

THE PLAY THAT GOES WRONG är också en föreställning som spelas på Lorensbergsteatern senare i höst. Med Sven Melander bakom rodret som regissör kommer skrattmusklerna i magen aktiveras.

– Självklart har vi fina paketerbjudanden hos oss inför denna föreställning och gästen har dessutom gångavstånd till teatern som bonus, fortsätter Camilla.

Hotel Lorensberg välkomnar er till en behaglig vistelse mitt i händelsernas centrum. På www.hotel-lorensberg.se hittar du mer information. Vid frågor är du välkommen att höra av dig på 031 – 81 06 00 eller via mail till info@hotel-lorensberg.se