Behöver du hjälp med elinstallationer?

Behöver du hjälp med elinstallationer?

HMP EL är ett fullserviceföretag med 22 anställda, verksamma i Göteborg med omnejd, som arbetar med allt inom elinstallationer.

Tack vare våra kunniga installatörer samt vår kompetenta och effektiva organisation, strävar vi efter att erbjuda högsta kvalitet till lägsta möjliga pris.

Låt dig inspireras av vårt nya koncept! När mörkret faller på, ta då hjälp av vår ljussättare och belys din tillvaro. Varför inte belysa det tråkiga trädet i trädgården och den mörka altanen, eller rikta ljus mot ytterdörrar och fasader, du ger ditt hus en härlig lyster och tjuven får det mer svårjobbat. Belys även ditt inre. Låt den mörka korridoren få en behaglig känsla, den mörka trappan får ett lyft. LED-belysning för de små barnen som tassar på nattkvisten, möjligheterna är många! Ring HMP för inspiration och hembesök.

Vår ljussättare har ett brinnande intresse för att designa ett smakfullt hem som förgyller ditt hem, både ut- och invändigt! Vi på HMP Installationer kan även erbjuda:

– El-installationer:
– Nybyggnad, ombyggnad och tillbyggnad av kraft och belysningsanläggning.
– Data och telekommunikation
– Vi installerar dina nätverksuttag och drar nätverkskabel.
– Projektering
– Energibesparing
– Vitvaror  Du väljer vitvaror ur vårt sortiment vi transporterar vitvarorna hem till dig och tar hand om installationen.
– Värmeprodukter  Du väljer värmeprodukter ur vårt sortiment, vi tar hand om transporten och installationen.

Tel: 031-685560
Fax: 031-283545
E-post: info@hmpel.se
Hemsida: https://hmpel.se/
Facebook: https://www.facebook.com/hmpel

HMP EL Installationer AB
Södra Långebergsgatan 34
436 32 Askim
Sverige