Känn dig trygg med en säkerhetsdörr

Känn dig trygg med en säkerhetsdörr

Med en säkerhetsdörr kan du känna dig trygg.

För att klassas som en säkerhetsdörr måste ett antal högt uppsatta kriterier uppfyllas. Hellbergs Ståldörrar har levererat trygghet i form av svensktillverkade säkerhetsdörrar sedan 1996.

En säkerhetsdörr är en extra trygghet för såväl lägenhetsinnehavare som industriverksamheter. Med en säkerhetsdörr är du inte bara skyddad mot inbrott. Du kan även exempelvis få ner störande ljudnivåer avsevärt.

– En säkerhetsdörr av stål har alltid en ljudklassning på minst 35 dB vilket är det första kunden märker, berättar Håkan.

En säkerhetsdörr skyddar även vid brand
För att klassas som en säkerhetsdörr måste inte bara ljud- och inbrottsförebyggande kriterier uppfyllas. En säkerhetsdörr måste även stå emot brand i minst 30 minuter.

– Det utförs omfattande tester som garanterar en extremt god beständighet mot värme, lågor och även brandgaser. Numera är det lag på att en nyinstallerad lägenhetsdörr skall vara testad & godkänd mot brandgaser, berättar Håkan.

Hellbergs Ståldörrar håller leveranstiderna
Dörrar från Hellbergs Ståldörrar är svensktillverkade och håller högsta möjliga kvalitet.

Utöver kvaliteten har Hellbergs Ståldörrar även gjort sig kända för att erbjuda marknadens säkraste leveranstider. Exempelvis så lagerhålls en stor del av säkerhetsdörrarna i Göteborg. Något som medför möjlighet till korta leveranstider.

– Vi håller alltid det vi lovar. Om vi sagt ett leveransdatum så är det datumet som gäller, berättar Håkan.

Hellbergs_Dorrar-9695webPå lagret hos Hellbergs Ståldörrar hittar du såväl branddörrar samt säkerhetsdörrar till industrier och övriga områden där det finns behov.

– Då det ofta är bråttom så kan vi erbjuda anpassning av lagerdörrarna, t.ex. glasurtag, brytskydd, karmöverföringar, utrymningsbeslag m.m. listan kan göras lång. Vi kommer alltid ut och mäter om man önskar få dörren monterad. Vi erbjuder montering i Göteborg med omnejd, berättar Håkan.

Välkommen in till www.hellbergsstaldorrar.se för mer information och skötselråd b.la.

Det går även att ringa 031-482270 eller maila till info@hellbergsdorrar.se om du har frågor eller vill göra en beställning.

logo