Fackkunskap hjälper dig göra jobbet

Fackkunskap hjälper dig göra jobbet

Alla har vi varit där, osäkra och tvekande. Vilket verktyg ska jag välja? Vilken cykel eller moped är bäst? Jag har ett träd på tomten som skymmer utsikten.

Nätet svämmar över av information och produkter. Hos Handins skog och trädgård får du hjälp att hitta rätt produkt för dina behov.

Handins skog och trädgård hittar du mitt i Halland, lättillgängligt mitt i Tvååker vid motorvägen utanför Varberg. Företaget är med i QC Trädgårdsexperten, en kedja av butiker med fokus på lösningsinriktad expertis. Butiken är både en service och en produktinriktad fackhandel. Målet är att hitta kostnadseffektiva lösningar för varje produkt och tillfälle.

Rätt sak till rätt kund
Katarina Perssons man Kjell köpte företaget 1999 och själv har hon arbetat på företaget sedan 2003. Personalstyrkan består av 8 personer med bred kunskap om företagets produkter. Katarina säger:

– Kundfokuserat tänkande är a och o. Vi vill vara din guide så att du som kund kommer hem med rätt produkt för dina behov.

Hos Handins skog och trädgård finner du ett varierat sortiment från tex Stihl, Honda, Husqvarna och Stiga, ledande märken på marknaden som står för både säkerhet och kvalité. Här hittar du maskiner för allt från skogsbruk till grönyteskötsel. Serviceverkstaden är auktoriserad för att du som kund ska känna dig trygg med service eller reparation. På hösten är det många kunder som lämnar in sina maskiner, robotklippare eller cyklar för service.
För oss är det viktigt med rätt kvalitet på produkterna för att de skall hålla längre. Vi arbetar för att tillgodose behovet av service och reparationer.

– Det är viktigt att vi har en flexibilitet i verksamheten, menar Katarina.

 För din och maskinens hälsa och säkerhet
Företaget rekommenderar Aspen akrylatbensin till alla maskiner. Drivmedlet reducerar farliga ämnen som Bensen och aromater som kan skada hälsan, dessutom är den lagringsbar. Butiken har ett stort utbud av skyddskläder och annan utrustning för säkerhet och comfort.

En annan del av företagets service består av uthyrningsbara maskiner. Mer information finns i butik eller via hemsidan.

– Vill man någon gång göra ett större röj är det perfekt att hyra, säger Katarina.

Fyra hjul
Handins är återförsäljare av både Honda och TGB fyrhjulingar. Det innebär ett brett sortiment för terräng, väg samt traktorregistrerad fyrhjuling samt tillbehör som vagnar, plogar och vinschar.

För miljön och ekonomin
För fritid, motion eller som ett alternativt transportmedel finns här det mesta inom både cykel och moped. Butiken saluför varumärken som tex Peugeot, Honda, Crescent, Monark och Batavus och både service och tillbehör erbjuds även på dessa produkter. Katarina säger:

–     En moppe drar mindre soppa än en bil och många både cyklar och kör moped året om. Vi vill erbjuda kostnadseffektiva lösningar för alla behov med mottot, rätt förutsättning för bästa resultat.

Hemsida