Spektakulär julshow med ABBA tema

Spektakulär julshow med ABBA tema

Med visionen att starta en ny jultradition i Göteborg öppnas varje år Gothenburg Film Studios upp och bjuder på julbord.

För maten står stjärnkrögare Mats Nordström som gör de klassiska julrätterna extra speciella. Den här hösten blir det också en julshow utöver det vanliga med bandet Arrival From Sweden som är världens största ABBA showband.

– Vi har lärt oss en hel del sen starten för tre år sedan, men redan från början har maten varit något som många gäster har pratat mycket om. Mats Nordström är involverad i flera krogar här i Göteborg och är något av en expert på att hålla hög kvalité på maten vid större event, berättar Paul Blomgren DoVan som arbetar för Gothenburg Film Studios.

Dansa in julen med musik från ABBA
Där det vanligen byggs kulisser och spelas in alla möjliga filmer får allmänheten en chans äta gott och njuta av en enastående julshow. I år är temat ABBA och Arrival From Sweden som ursprungligen är från Göteborg kommer nu tillbaka efter 15 års världsturnerande. De har sålt slut stora arenor i bland annat USA och Australien. Bandet har många enastående artister i sin ensemble och bjuder ofta in musiker som tidigare spelat med ABBA. I år är det basisten Mike Watson som står på scen, han är en av de som spelat med ABBA mest och hörs på flera av de kändaste låtarna.

– Vårt julbord ska vara det bästa i stan och så även vår show. Maten har redan från start hållit oerhört hög kvalité, så i år satsar vi lite extra på just föreställningen. Det kommer bli en riktigt discofest som alla kan glädjas åt, säger Paul och fortsätter.
– Eftersom vi har så stora lokaler behöver man inte vänta för att få mat, det kan lätt bli att hela julbordet blir en ända stor kö annars. Vilket vi vill bort ifrån, ett julbord ska bara vara roligt och kännas bra.

Julbord som inget annat
Mats Nordström har blivit hyllad för sina otroliga rätter på en rad event. När det serveras julbord är det mängder med godbitar som dukas fram. Sill med inspiration från både Brasilien och Japan är nyskapande rätter Mats bjuder på. Alla de klassiska julrätterna är alla hemlagade med stor omsorg och ger gästerna en kulinarisk resa som sent glöms av.

– Det blir en spännande stämning i de här lokalerna. Vi dekorerar hela området kring byggnaden och det ser väldigt mysigt ut. När gästerna anländer bjuds de först på lite värmande glögg utanför huset vilket skapar en trevlig stämning redan från start, avslutar Paul.

För bokning mejla:
julshow@gothenburgstudios.se
Datum22 november – 15 december 2018.
www.julshow.info
www.gothenburgfilmstudios.com