Specialister på trädgårdens golv sedan 1966

Specialister på trädgårdens golv sedan 1966

Flisby är specialister på att möblera trädgårdens golv och utemiljöer med ett brett kunnande och gjuten kvalitet. Med fem stenbutiker runt om i landet, inklusive en butik i Göteborg bistår de med en stor valfrihet och en överskådlig utställning.

Flisby har det bredaste sortimentet för marktäckning till konsumenter och anläggare. Oavsett om kunden letar efter traditionell marksten i betong, vacker natursten, dekorsten eller produkter som kantsten och stentrappor är valfriheten stor.

– Vi kan tipsa om trädgårdsarkitekter och anläggare för att underlätta i våra kunders projekt och alla våra produkter kommer i olika prisklasser och finns lättillgängliga i vår webbshop, berättar Elisabeth Wilander, marknadschef på Flisby. För att kika närmare på olika stenvarianter har vi butiker i Flisby, Göteborg, Malmö, Jönköping och Halmstad och här finns erfarna specialister att tillgå under alla våra öppettider.

Välkommen till Göteborgsbutiken
Butiken i Göteborg har funnits i 7 år men har till i år bytt adress till Tagenevägen 53 Bäckebol. Med en fin utställning inomhus kan det breda sortimentet av produkter för marktäckning upplevas och kunder kan på så sätt skapa sin egen uppfattning om bästa val.

– Här möts du av Mickael och Elli som bistår med både idéer kring stenval och läggning för att på bästa sätt framhäva trädgården, berättar Elisabeth. Och har du ett pågående stenprojekt kan bilder eller skisser med ungefärliga mått med fördel tas med.

 Webbutik och leverans
I Flisbys webbutik finns ett stort produktutbud och här kan kunder på ett enkelt sätt chatta med personalen via deras hemsida.

– Alla produkter finns inte att tillgå i våra butiker, berättar Elisabeth, men i vår webbshop presenteras hela vårt sortiment och där kan man också se om det finns på lager. Vi levererar stenen direkt hem men den kan också hämtas i butik om man önskar.

 Hur väljer man sten?
När det är dags att rå om utsidan lite extra och se över olika alternativ bistår Flisby med både goda råd och tilltagen service. Att välja rätt sten till sin utomhusmiljö kan ha många fallgropar och kan därav vara skönt med kunnig personal som backar upp.

– Det första vi tittar på är husets arkitektur och beroende på om det är nytt eller gammalt så anpassar vi förslagen av sten därefter, berättar Elisabeth. Därefter tittar vi på husets färgsättning och även trädgårdens utseende. Är det en kuperad tomt eller väldigt platt och hur marken kan utnyttjas på bästa sätt är viktiga aspekter att överväga. Lika väl kundens budget som också är relevant att ta hänsyn till vid valet av sten, avslutar Elisabeth.

Besök www.flisbyab.se för vidare information och sortiment!