Kvalitetssmycken till otroliga priser

Kvalitetssmycken till otroliga priser

Man behöver inte lägga en förmögenhet för att köpa fina smycken som håller god kvalitet.

Hos Göteborgsföretaget Fint och Billigt finner du nickelfria vackra smycken för män och kvinnor som passar för alla tillfällen: Vigsel och förlovningsringar, doppresenter, smycken till dig själv eller till någon annan. Eller varför inte gravera in en fin hälsning eller ett budskap på ett smycke?

Specialister på förlovning och vigselringar
Trots det gigantiska utbudet av ringar, armband, örhängen, halsband, fotlänkar och annat är det framförallt förlovnings-och vigselringar företaget specialiserat sig på. Där det också är möjligt att få hjärtan samt personlig text ingraverade i ringarna.

– Vi har märkt bland våra kunder att många inte är lika konservativa när det kommer till vigsel och förlovningsringar. Tack vare att vi har låga priser på våra produkter är det många par inom denna målgrupp som ser det som en rolig grej att kunna byta ut sina ringar år efter år. Vilket är mer rimligt om man inte betalt en hel årslön för sina ringar, säger Angelica som är VD på företaget.

Tungstensringar väldigt populära
Vackra smycken är verkligen ett fantastiskt sätt att variera och inte minst förhöja sin outfit, vare sig det är till vardags eller fest. Bland Fint och Billigt’s storsäljare är bland annat deras Tungstensringar. De finns som förlovnings- och vigselringar, men också som ”vanliga” ringar.

– Tungsten är ett väldigt bra och hållbart material som är den enda metallen som har en evig glans och är extremt tåliga då det är världens hårdaste metall, förklarar Angelica.

Ge bort en personlig present
Fina smycken kan man aldrig få för mycket av och en klassisk och alltid så uppskattad present är ett smycke. Något som är ännu mer uppskattat är ett personligt smycke, namnhalsband eller namnarmband. Hos Fint och Billigt kan du även gravera in en liten hälsing eller ett budskap på smycket, som sedan blir en personlig gåva till dig själv eller någon annan. Fint och Billigt är även specialiserade på medicinarmband eller varför inte ett medicinhalsband, ett livsviktigt smycke som dessutom kan vara snyggt.

– Vi har alltid allting från hemsidan på lager vilket innebär att vi har väldigt korta leveranstider, säger Angelica.

Men lika populärt är också att ge bort ett presentkort som finns i olika prisklasser.

Beställ dina smycken och se hela sortimentet på www.fintochbilligt.se

Följ på Instagram och Faceboook för att få de senaste uppdateringarna.