Cykelkungen firar 1 år jubileum

Cykelkungen firar 1 år jubileum

Allt fler väljer att cykelpendla i stan, ett val som både är miljösmart och bra för hälsan.

Utvecklingen av dagens elcyklar har dessutom gått i rask takt framåt och gör transporten ännu smidigare för stadscyklisten att ta sig fram. Men för att det skall hålla i längden behöver man en bra cykel.

Hos Cykelkungen som flyttat från centrum till Redbergsvägen 2 i Olskroken erbjuder man ett gediget sortiment av brukscyklar av modellerna Monark, Crescent men framförallt Nishiki, samt elcyklar i olika segment och prisklasser.

– Bland våra Nishikicyklar har vi samlat i stort sätt hela deras sortiment hemma i butiken, säger Mikael Lind som har drivit Cykelkungen sedan 2004.

Det här året firar dessutom Cykelkungen 1 års jubileum av flytten till de nya fräscha lokalerna i Olskroken, vilket också kommer att firas genom fina erbjudananden i butiken i april.

Verkstad under samma tak
Till Cykelkungen kan man givetvis även vända sig när det är dags att serva sin cykel eller åtgärda något som gått sönder. I anslutning till butiken finns också en fullserviceverkstad, här man kan få hjälp med de vanligaste problemen som kan uppstå på en cykel.

Cykelkungen:
Verkstad, företagsservice, cykeluthyrning och försäljning av cyklar och tillbehör.

Öppettider:
Mån-fre 10:00-18:00
Lör. Stängt
Sön Stängt

Kontakt:
Tel:031-184300
Email:info@cykelkungen.se