Miljövänliga och kostnadseffektiva kontorsmaskiner

Miljövänliga och kostnadseffektiva kontorsmaskiner

Oavsett om du har en liten eller stor verksamhet är helt nya kontorsmaskiner en dyr utgift, men som tur är finns det alternativ!

Varför lägga pengar på ny, dyr utrustning när man kan köpa lika bra återvunna och dessutom helt miljöklassade prylar?

I en kontorsmiljö behövs rätt utrustning för att allt ska kunna fungera bekymmersfritt.
Hos det Göteborgsstationerade företaget Copystore finner du ett stort utbud av extremt prisvärda, miljöåtervunna kontorsmaskiner och reservdelar från välkända leverantörer på marknaden. Det finns väl ingen anledning att köpa en helt ny en ny kopiator när du kan köpa, hyra, leasa en rekonditionerad eller demokörd maskin som i stort sätt är som ny, till ett billigare pris och med garanti? Snäll mot miljön och plånboken på samma gång. Lösningen för dig copystore.se

Vilka behov har ditt företag?
Hos Copystore finns kopiatorer som täcker de flestas behov av funktioner, såsom utskrifter, kopiering, scanning, dokumentmatning, multimagasin, häftning, fax med mera. De har ett urval av fina multifunktionskopiatorer klara för nätverksanslutning och även mer avancerade maskiner med efterbehandlare och dylikt som används av tryckerier, samt att de även är återförsäljare av helt nya maskiner från oki, brother, Canon och HP.

Utöver kontorsmaskiner erbjuder företaget även ett välfyllt sortiment av kontorsvaror, förbrukningsartiklar och skrivbordstillbehör som underlättar livet på arbetsplatsen via tonerclub. Givetvis kan man även fynda mängder av grejer från sortimentet man kan tänkas behöva även som privatperson.

Kontorsvarorna beställs enkelt via www.tonerclub.se. Här beställer du också helt miljöcertifierade toners till skrivarna.

Hos tonerclub.se finner du även mindre skrivare från både Epson, samsung, toshiba och xerox.

Några goda skäl att återanvända
– Ett smart och mycket billigare alternativ till att köpa helt nya produkter.
– Ett miljövänligare alternativ.
– Enheten har 1 års garanti.
– Operativsystem på enheten är alltid helt nyinstallerat.

Alltid en servicetekniker att tillgå
Det allra flesta tekniska prylar behöver service och underhåll emellanåt. Hos Copystore kan du som kund få hjälp av duktiga tekniker när det kommer till service och reparationer för alla sorters kopiatorer, skrivare, faxar och multifunktionsskrivare. Det är också möjligt att lämna in en befintlig maskin hos Copystore och få tillbaka den rekonditionerad/fabriksåterställd.

Dessutom går det alltid att ringa och tala med en tekniker och ställa frågor eller bara få goda råd.

Idag har Copystore och Tonerclub rikstäckande försäljning och service.

Copystore har eget showroom i Högsbo
För att få se utrustningen finns möjlighet att boka tid i Copystores stora showroom/utställningshall. Bland kontorsmaskinerna finner du märken som exempelvis Canon, Ricoh, Konica Minolta, Kyocera, Gestetner, Nasautech, Sharp, Oki, Lanier, Brother, Olivetti och Panasonic.

Copystore verksamhet tonerclub.se
tonerclub.se är varuhuset med över 200 artiklar där både du som privatperson och företag kan hitta det mesta du behöver som passar både till hemmet och kontoret. Alltifrån sjukvårdsartiklar, möbler, konferensartiklar, telefoner, skrivare, datorväskor och mängder av andra kategorier.

Adress: Amalia Jönssons gata 19, Västra Frölunda
Kontakt: 070-890 99 90, 0103309900  info@copystore.se, info@tonerclub.se
Hemsidawww.copystore.se,  www.tonerclub.se