Shoppa smartare – spara 1000-tals kronor

Shoppa smartare – spara 1000-tals kronor

Efter alla jul- och nyårsfiranden brukar ekonomin vara lite tight för de allra flesta.

Men genom att börja shoppa smartare kan du faktiskt handla utan att spräcka budgeten, och inte bara få en stabilare ekonomi utan också pengar tillbaka vid varje köp du gör. Här får du några smarta tips om hur du kan maxa din ekonomi.

 

Gör en budget
Lista dina inkomster och utgifter så du får en överblick på var dina pengar tar vägen. Shoppa det du behöver på nätet där du kan utnyttja smarta erbjudanden, jämföra enkelt och få återbäring på dina köp. Cashbackshopping.se är en kostnadsfri tjänst med över 400 anslutna butiker som ger dig riktiga pengar tillbaka på din online-shopping.

Se om dina favoritbutiker finns med härSe över dina abonnemang
En hundralapp här och hundralapp där. Även om det inte känns som så stora summor blir det snabbt tusenlappar om man låter det rulla på. Jämför olika operatörer, t.ex. Halebop, Hallon och Vimla, och byt till det billigaste.Sänk matkostnaden
För många är matkostnaden en av de största utgifterna. Med färdiga matkassar får du inte bara maten hem till dörren. Färdiguträknade recept gör att du tar tillvara på alla råvaror utan att behöva slänga sådant som hinner bli dåligt eller som du inhandlat i stundens hetta och du aldrig kommer att göra något av. Bra för både plånboken och miljön!

Prova färdiga matkassar med rabatt här

Skippa papperstidningen
Många svenskar lägger tusentals kronor varje år på prenumerationer på papperstidningar och magasin. Säg upp prenumerationen och läs tidningen digitalt istället så gör du dessutom gott för miljön. Genom smarta tjänster som Ztory får hela familjen tillgång till hundratals magasin och kvällstidningar till en fast månadskostnad.

Prova Ztory gratis i 14 dagar & få cashback

Testa DN digitalt gratis första månaden & få cashback

Läs Di digitalt 1 månad för endast 1kr & få cashback

Res med rabatt
Gillar du att resa? Jämför boenden och resor för att hitta det smartaste och billigaste alternativet för dig. Faktum är att du kan spara tusentals kronor varje år på att jämföra boenden och resor och boka med ett företag som ger återbäring. Se hur mycket du kan spara här:

Hela listan – alla reseföretag som ger återbäring

Så här enkelt kan du spara tusenlappar på din shopping 

– Bli medlem kostnadsfritt på Cashbackshopping.se och leta upp dina favoritbutiker bland de över 400 anslutna butikerna inklusive CDON.COM, Nelly.com, Ellos.se, Hotels.com och Apoteket.

 – Gå till butiken via Cashbackshopping.se och handla som vanligt. Butiken betalar Cashbackshopping.se som tack för att de fått en kund. Cashbackshopping.se delar sedan pengarna med dig som tack för att du använt deras tjänst.

– När du samlat ihop minst 100:- kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto.

Gå med gratis och börja spara idag