Buckla eller repa på bilen? Lugn här finns hjälpen

Buckla eller repa på bilen? Lugn här finns hjälpen

En olycka händer så lätt. Vi vet alla hur lätt en repa i lacken eller en buckla uppstår på bilen och hur trist det ser ut.

Hos P-skadecenter i Hisings Backa hjälper man dagligen kunder som snabbt behöver åtgärda yttre skador som uppstått på bilen. Eller lacka om hela bilen för den delen.

Driv- in och bokningssystem
– Det som alltid har gjort oss konkurrenskraftiga gentemot större företag är att våra ledtider är extremt korta. Har man exempelvis fått en buckla eller mindre repa går det att åtgärda på en gång via vår driv-in tjänst, och det tar oftast inte längre än tjugo minuter. Men gäller det större åtgärder som hellackeringar och försäkringsskador tar det lite längre tid förstås och det kan vara bra att boka innan, säger Peter som är delägare i företaget.

Många kunder uppskattar också att det blir mer personligt att lämna in sin bil hos som är ett lite mindre företag, fortsätter Peter. Som kund får man bättre insikt i vad som sker med bilen och man får ögonkontakt och ett handslag med reparatören.

– Vi har faktiskt knappt haft några reklamationer under alla dessa år som vi har funnits. Så något måste vi ju göra rätt i alla fall, säger Peter och skrattar. Alla som arbetar här har ju dessutom väldigt lång erfarenhet i bilbranschen, så givetvis har det med saken att göra också.

En annan del i företaget är skadebesiktning där kunden skickas hit från försäkringsbolaget. Där P-skadecenter besiktigar skadan och skickar ett kostnadsförslag till försäkringsbolaget.

– Ett vanligt scenario kan vara att det har skett en bilolycka och bilen har blivit skadad. Bilägaren vill ha den lagad och få ett fast pris på arbetet från oss som de sedan kan redogöra för sitt försäkringsbolag, förklarar Peter.

Arbetar miljövänligt
– Det har verkligen gått framåt i den här branschen när det kommer miljö, säger Peter. Idag använder vi oss Duponts miljövänliga material i vår gasdrivna lackbox. Produkterna håller en helt annan standard än för 15 år sedan när vi startade. Och det är givetvis mycket positivt.

P- Skadecenter finner du i Aröds industriområde i Hisings Backa och mitt emot verkstaden ligger Din Bil.

P-skadecenter
Adress: Aröds Industriväg 64 B, Hisings Backa
Öppet: 7–16 måndag-söndag
Hemsida: http://www.buckla.se/

Kontakt
Plåt och lack:
Peter: 0703-78 96 36

Bucklor:
Lasse: 0708-19 25 52
Tomas: 0704-73 22 35

Kundmottagning: 031 – 517 200